Представили нового керівника Волинської ОДА

23 Березня 2018, 16:34
2429

Новим керівником Волинської обласної адміністрації став Олександр Савченко.

Представив його Президент Петро Порошенко у п'ятницю, 23 березня, – повідомляє Район.Луцьк.

«Прошу підтримати Олександра Ілліча. Він має досвід, і він високофаховий управлінець. Він увійшов мені в довіру. Я впевнений, він впорається з завданнями, які я поставив», – сказав Порошенко.

Новопризначений очільник області Савченко подякував Президентові за високу довіру, яку йому надали.

Колишній керівник Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик також подякував усім за спільну роботу, яку вони виконували впродовж майже чотирьох років.

«Ми багато що зробили, і ще більше треба буде зробити в області. Бажаю успіху новому голові обласної адміністрації», – зазначив Гунчик.

Новопризначений очільник ОДА висловив переконання, що новий колектив прийме його без проблем:

«Надіюся, ми реалізуємо всі завдання, які поставив Президент Петро Олексійович. Хочу сказати, що я жорсткуватий, проте справедливий», – додав він.

 

Коментарі
23 Березня 2018, 19:21
За дипломом обидва інженери-механіки. Механік завше розбереться в системі сил, яка прикладена до об'єкта.
23 Березня 2018, 19:32
"Він увійшов мені в довіру": ось знакові слова президента україни, тримаймося Їх оскільки якщо Ми не будемо довіряти президентові то наша доля буде схожою на попередника його адміністрації.
23 Березня 2018, 21:13
Так співпало, що в останні дні Порошенко взявся за Савченків. Одну "геройку" з зіркою на грудях відправили до цюпи, а іншого, також з зірками, але генеральськими і на погонах - командирував на фронт боротьби за електорат та порядок в регіоні на західних теренах нашої держави. Не хотілося б підкреслювати цей збіг, але у цьому є свій підтекст, котрий яскраво характеризує ситуацію в Україні та роль і місце її громадян, коли доводиться воювати на кілька фронтів. Цей підтекст полягає у тому, що певна частина українців має лишень інстинкти руйнування. І Надя, яку ми зліпили всі разом, повіривши Юлії Тимошенко (бо її, бачте, таку довірливу ввели в оману, та несамовитій піаркампанії в соцмережах навіть у Європі), і ряд інших діячів бачать порятунок лишень у черговому руйнуванні влади, зміщенні Порошенка, аби самому чи своїй партії дохопитися до булави. Інша частина українців, навіть бачучи явні прорахунки чинної влади, все ж стає в обороні краю і береться за будівництво кріпосної стіни, яка, образно кажучи, захистить нас всіх від зовнішніх та внутрішніх загроз різного штибу. Хочеться вірити, що генерал-губернатор, а саме так колись називали очільників областей у складні часи, на які покладалися обов'язки управляти краєм, знайде серед громади Волині своїх однодумців, які вірять, що демократія це не анархія, що верховенство права, закону превалює над верховенством сили, що розум і порядок завжди конструктивніший за анархію, вседозволеність та безвідповідальність з популізмом. Будувати не руйнувати, тут потрібен хист, знання, наснага та совість ...
23 Березня 2018, 21:32
Головне, що новий німєсний. Поки дружбанами обросте – може встигнути щось корисне зробити. Головне, щоб він усіх районних «капітан-губернаторів» поміняв, бажано на німєсних. А ще гунчикових заступників за місяцями їхнього попереднього проживання і роботи відправив. А найголовніше, щоб послав під усі… усіх начальників управлінь, відділів, підвідділів обласної Волинської державної адміністрації, а на їх місце знайшов не за принципом – «свой», а фахівець. Якщо він цього за три, чотири місяці не зробить, то можна починати його не любити, як випускника Камінь-Каширського. З древніми кадрами можна лише розвал продовжувати, але не якийсь розвиток забезпечувати. А не буде розвитку – буде від Волині Юля, Олежка та ще щось від місцевих олігархів, типу Мартиняка, Івахіва… .
23 Березня 2018, 21:56
Це той Савченко, який у 2004 році ще метовським полканом "розрулював" ситуацію на Майдані під час протистояння біля адміністрації Кучми..
23 Березня 2018, 22:10
Хіба він був полканом? Ніби як завгаром в міліцейскьому гаражі як чивокуня.
23 Березня 2018, 22:30
Губернатор має бути місцевій щоб знав проблеми Волині черговий заробічан
24 Березня 2018, 00:58
От типова українська позиція: не любимо ми своїх, ні земляків, ні президента, а отже і країну... Якась заздрість, прихована ненависть, злорадство! Кожному хочеться плюнути то на успішного сусіда, то на щасливу родину, то на рідного брата. І ставимо, ставимо палки в колеса своїми пересудами, оббріхуваннями, жовчним шепотом. А вороги не дрімають, он як в Росії за свого, хоч і всесвітнього злочинця, пельки рвуть. Озирнімося, що сам вартий, що зробив доброго на вулиці, в місті-селі, для чужих дітей-сиріт, для спокою, для майбутнього, для країни, хоч щось?
24 Березня 2018, 01:20
в ссср коммунисты говорили: "только мы любим родину-мать твою"
24 Березня 2018, 10:17
Підтримую логіку мислення, викладену у цьому коментарі. У нас ніколи не буде результатів, коли ми не довіряємо навіть тому, за кого самі проголосували, кого самі обрали до місцевої влади, коли ми, не встигнувши довірити певну ділянку роботи людині, фактично вже її паплюжимо і принижуємо, аби у такий спосіб вивищитися самому у вузькому колі друзів чи публічно. Щоб не бути голослівним, наведу слова людей, котрі змогли збудувати свою державу. Зокрема, німецький філософ Освальд Шпенглер свого часу мудро висловився: &quot;Немає в світі політично здібних націй. Англійський загал є так само безкритичний, як усякий інший. Сила і вищість англійців лежить у тому, що вони мають традиційне довір’я до проводу. Англійці тільки розуміють краще від інших доцільність підчинення проводові. Відвага війська залежить просто від довір’я до вождів. Це відноситься до армій, націй і партій. Політична здібність загалу — це ніщо інше, як довір’я до проводу&quot;. Цитуючи ці рядки, український політичний діяч Володимир Целевич 1924 року додавав: &quot;Не може мати успіхів у боротьбі нація, у якої загал немає довір’я до проводу. Ця нація на віки вічні засуджена на бездержавність, бо тільки той провід може повести до побіди, якому довіряють і якого слухають. Найгірший провід матиме більші успіхи, коли йому довіряють, від найліпшого проводу, який не тішиться довір’ям загалу&quot;.<br/> Повертаючись до нашого сьогодення, скажу наступне. Наша нещадна критика в основному пояснюється нашою інфантильністю та неосвіченістю. Ми ганьбимо того, хто за нас не не виконав нашого завдання. Нас навчили, що є цар/президент/голова ода/рда/сільради та менші чиновнички, котрі зобов'язані нам облаштувати рай. Такого не було і не буде. Лишень ті суспільства, громади успішні, хто сам себе може захистити, сам заробити собі і сім'ї на кусень хліба. Хвала тому, хто утримує себе і ще й пропонує робоче місце іншому. Так розвивається світ, така логіка людського життя та співіснування. Делегуючи комусь повноваження - довіряй йому хоча б крихту...
24 Березня 2018, 10:30
Ваш місцевий патріотизм міг би розчулити до сліз, коли б не українська приказка – «Своє не смердить». Пропустимо теорію, скористаємось прикладом. Крим, точніше АРК. 2014 рік. Майже всі військовослужбовці на землі та на коралях місцеві, тобто кримські. Навіть на корветі «Луцьк», на відміну від 90-х, майже одні місцеві на чолі з командиром корабля. Де вони тепер? Майже всі або в списку дезертирів, або перейшли до армії агресора. На материк вийшли одиниці. І це не лише про корабель «Луцьк». Депутат має бути місцевим. Чиновник має бути ефективним. Одна з запорук ефективності – відсутність сталих зв’язків з місцевими. Якщо в Камінь привести когось з не-волинських, то справи підуть на другий день. Спочатку буде саботаж. Потім підуть звільнення. Народ звільнених не підтримує. Народу потрібен порядок, а не місцеві.
24 Березня 2018, 11:45
1957 і 1958 роки народження-різниця невелика, а ви тут конспірологією займаєтеся
24 Березня 2018, 12:51
&quot;20 лет - ума нет, и не будет! 30 лет - жены нет, и не будет! 40 лет - денег нет, и не будет!&quot; То до чого тут конспірологія? Так, хотілося б молодшого керманича на літ 10, але той же Палиця дивиться у бік Коломойського, а разом - де би втяти ще чогось &quot;безхозного&quot; - вуглеводні, бурштин і т.п. та перетягти це все у Швейцарію, до жінки з якою шлюб на папері розірвано...
24 Березня 2018, 13:21
&quot;Найгірший провід матиме більші успіхи, коли йому довіряють, від найліпшого проводу, який не тішиться довір’ям загалу&quot;: недаром президент представляючи Савченко сказав, що я йому довіряю, а отже можна зробити висновок що уся біда що МИ недовіряємо. Про те довіряти чи недовіряти слово має двояке значення. оскільки якщо &quot;провід&quot; не має успіхів то однозначно йому ніхто не довірятиме, а отже якщо Ми йому не довіряємо то це означає що ВІН ні чорта не робить тому нічого на Нас ображатися. Нехай покаже свою роботу на стільки щоб Ми Йому стали довіряти та ще раз довірилися. Сто відсотків.
24 Березня 2018, 18:07
Отже, нам потрібен пан з нагайкою, тоді ми підкоримось, будемо поважати нашого пана, служити йому, боятись і... запивати самогонярою свою лиху долю... Гетьмана з булавою... Раби. Нам би гідності від поляків. У цьому сенсі на Львівщині люди мають честь.
24 Березня 2018, 22:37
Вам, більшовиче, потрібен не пан, а сатрап, щоб відбити у вас бажання красти і брехати.
25 Березня 2018, 00:47
До чого тут Палиця з поголеною головою? Система - це сукупність елементів та зв'язків між ними. Як бачите системна якість зовсім не залежить від молодих, чи старих, поголених під Котовського-Труханова, чи з шевелюрою.
25 Березня 2018, 13:21
А до чого тут в коментарях зазначені роки народження губернаторів 1957 і 1958? Де у тексті чи в коментарях порушується питання старе-молоде? Воно як безтолкове, то з молодих літ, а як є олія в молодій голові, то зазвичай, вона є і у зрілому віці... Відтак і мова про Палицю, що молодість не убезпечує від захланності!
25 Березня 2018, 17:33
Які якості файні має Палиця та в який спосіб він вибився в люди? Номенклатурна рідня, чи по-іншому?
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром