Раків Ліс: як ратнівські педагоги переймали досвід

28 Березня 2018, 14:41
9046

У понеділок, 26 березня, до ЗОШ І-ІІІ ступеня села Раків Ліс Камінь-Каширського району з дружнім візитом завітали вчителі початкових класів Ратнівського району.

Колег із Ратнівщини радо зустріли директор школи Олександр Кузьмич, заступник директора з навчально-виховної роботи Валентина Борсукта методист з початкового навчання Марина Ніщик, – пишуть на сайті відділу освіти, молоді та спорту Ратнівської РДА.

Вчителі пілотних класів Тамара Рудчик та Ніна Харчик провели з вчителями, які у наступному році будуть навчати першокласників заняття з елементами тренінгу. Педагоги наголосили, що без вмотивованого вчителя нічого не вийде, що «Нова українська школа» – це цікаво і не так страшно, як здається на перший погляд.

Пілотники поділились першими успіхами запровадження проекту Державного стандарту початкової загальної освіти та презентували навчально-методичне забезпечення. Вони представили створене нове освітнє середовище та засоби навчання, необхідні для ефективної роботи «Нової української школи».

Учасники зустрічі сподіваються, що атмосфера доброзичливості та взаємоповаги сприятиме встановленню тісних зв’язків педагогів Ратнівщини та Камінь-Каширщини.



 

Коментарі
28 Березня 2018, 23:29
Вони представили створене нове освітнє середовище та засоби навчання, необхідні для ефективної роботи «Нової української школи». Правильні слова.
29 Березня 2018, 22:46
"Нова українська школа" - як вчителі старі за віком , світоглядом і психологією можуть виховати ІНШИХ учнів??
15 Квітня 2018, 02:51
знаю що в нашій школі вже побували всі директори, завучі, вчителі молодших класів. їм усім Тамара Рудчик та Ніна Харчик одне й те саме показують. а дітей,першачків, яких вони учать, кажуть ніхто не бачив. кому треба така показуха? знаю, що школу не забезпечують так, як потрібно до вимог нової школи. у батьків скільки можна клянчити на все? скільки можна пянки устроювати після кожного семінару? це ж гроші наші туди йдуть хіба не так?
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024