Кращою мамою у сімейних спортивних змаганнях стала камінь-каширка

28 Березня 2018, 17:54
3438

Камінь-каширська спортивна мама отримала звання «Найкраща мама» на обласних змаганнях.

У Нововолинську відбулася фінальна частина обласного фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я», який організував Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та відділ з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації, – повідомляє Буг.

Участь у змаганнях взяла і спортивна сім’я і з Камінь-Каширського району.

А всього у фестивалі за підсумками трьох етапів було залучено 607 учасників 192 сімей з міст, районів, об’єднаних територіальних громад області.

Усі діти з нетерпінням чекали, коли разом з мамою і татом зможуть випробувати свої сили, виконуючи естафети, демонструючи вольові якості, спритність та командну згуртованість.

Відтак, за підсумками всіх спортивних випробувань третє місце в обласному фестивалі посіла сім’я Федчуків (Старовижівський р-н), друге місце виборола сім’я Цьосів (м. Луцьк), абсолютним переможцем цьогорічних сімейних змагань, показавши найкращі результати, стала спортивна сім’я Костюків (м. Володимир – Волинський).

У конкурсах:
«Найкраща мама» перемогу отримала Раковець Людмила із Камінь-Каширського району;
«Найкраща дитина» – Адамчук Артур з м. Луцька,
«Найкращим татом» став Ткачук Юрій ОТГ Любленець;

У конкурсі малюнку «Спорт для всіх – за здоровий спосіб життя» кращими стали родина Корчуки із міста Нововолинська.
Переможці та призери фестивалю були нагороджені – медалями, грамотами, дипломами, переможним кубком та призами від Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».



 

 

Коментарі
29 Березня 2018, 10:30
Там була ще одна наша сім"я-сім"я Цюриків з райцентру.Рразом з сім"єю Раковець з Залісся,вони також відстоювали честь нашого району на обласних змаганнях.Доречі,саме Ігор Цюрик(тато) рухається по середній доріжці на першій світлині.Дякую обом сім"ям.Гарний приклад для наслідування.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром