Камінь-каширські школярі хочуть збудувати у місті сучасний та крутий роледром

29 Березня 2018, 10:16
4859

Учні НВК №1 мріють про створення у Камені-Каширському роледрому.

До втілення своєї мрії вони ідуть поступово і водночас впевнено та наполегливо.

Реалізовувати будівництво майданчика для роликів команда активних та ініціативних школярів «Окрилені мрією» збирається в рамках всеукраїнського освітнього проекту «Відкривай Україну».

Про участь дітей у ньому ми писали неодноразово. Підтримують та допомагають їм у цьому наставники команди Наталія Томюк і Юліана Хоцевич.

Щоб націлити, допомогти та підтримати дітей у Камінь-Кашиський із Києва вже приїжджав координатор Олексій Комліченко. Він є партнером консалтингової компанії «Odgers Berndtson».

3

 

Спільно з місцевою владою Олексій оглянув ділянки у місті, де б можна було збудувати для дітей ролером. Дав чимало корисних рекомендацій для «Окрилених мрією» та запевнив у своїй підтримці.

Після зустрічі з координатором в учнів та їх наставників з’явилося ще більше бажання втілити свою мрію в реальність.

3

 

«Наш проект для всіх, хто любить кататися на роликах, а також має бажання спробувати себе у різних видах роликового спорту. Цей майданчик стане місцем активного відпочинку для дітей та дорослих, а також простором для тренувань тих, хто любить спорт.»

Пишуть про свій задум «Окрилені мрією» на своїй сторінці у Фейсбук.

Учні НВК №1 хочуть збудувати у Камені Каширському такий же роледром як у місті Українка, що під Києвом. Тобто він має бути максимально сучасним і крутим. 

1

2

1

 

Однак чи вдасться їм це зробити залежить від кожного з нас. Дітям потрібна підтримка і вона є  рушійним важелем у цій справі. Тому, дорогі жителі міста, владо, будьте готові у будь-який момент допомагати.

До речі, керівництво міста по можливості підтримує дітей у їх задумі. Василь Бондар каже:

Ми вже зробили зйомку відповідної ділянки біля школи №1, де є намір розпочати будівництво роледрому (сплатили за це з бюджету міської ради). Її надіслали у Київ, щоб проектанти розпочали свою роботу.

Отже перші кроки до здійснення мрії дітей зроблені.

 

 

Коментарі
29 Березня 2018, 17:56
Ніхто не говорить у якому місці ця ділянка буде.
30 Березня 2018, 00:34
Мені здається найкраще місце в парку. По перше - найбільш безпечно. Тай взагалі затишно, достатньо місця як для учасників, так і глядачів. І ще один крок до відповідності назви - парк Культури та Відпочинку.
30 Березня 2018, 01:49
Молодці.
31 Березня 2018, 15:31
Удачі!
01 Квітня 2018, 02:37
На сілікатному місце бондар виділитб
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024