Безробітну молодь Камінь-Каширщини вчили, як вдало працевлаштуватись

30 Березня 2018, 12:01
2763

Задля розширення уявлення безробітної молоді щодо можливостей працевлаштування  в  сучасних умовах в  Камінь-Каширській  районній філії Волинського обласного центру зайнятості  проведено семінар  «Особливості зайнятості молоді».

На ньому обговорювались переваги і недоліки молодих фахівців на ринку праці, джерела пошуку вакансій,  державна  підтримка  та  переваги легальної зайнятості, – повідомляє провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Л.Нестерук.

Питання отримання роботи молодим фахівцем сьогодні надзвичайно важливе,  гостре  і  болюче.  Без  досвіду або незначного досвіду роботи  треба навчитись максимально  використовувати свої можливості на ринку праці і добре розуміти вимоги роботодавця. Молодь являється найактивнішим шукачем роботи, але в конкуренції за робочі місця часто перемагають більш досвідчені та кваліфіковані.

Тож учасники заходу ознайомились і визначились зі своїми основними перевагами: триваліший період майбутньої працездатності в порівнянні з іншими віковими групами працівників, відсутність негативного досвіду безвідповідального відношення до результатів праці, більш висока мобільність та адаптивність, уміння швидко навчатись.

Увагу присутніх акцентовано на можливих проблемах при пошуку роботи,  надано рекомендації як спростувати негативне уявлення роботодавця про молодого працівника. 

Для  підвищення конкурентоспроможності молодим особам запропоновано скористатись якнайширшим спектром послуг державної служби зайнятості: користуватись сучасними інтерактивними засобами пошуку роботи, пройти підготовку, перепідготовку, підвищення кваліфікації, працювати на громадських та інших роботах тимчасового характеру, активно приймати участь у групових заходах. 

Саме активність  і сприяння своєму працевлаштуванню збільшують шанс знайти бажану роботу.

1

 

 

 

Коментарі
30 Березня 2018, 23:41
На фото присутні особи які працють в Застав'і, Резоні, Коніці на ринку і т.д., теж мені безробітня молодь :)
31 Березня 2018, 21:23
Це та молодь які ще не отримали закордонний паспорт, чекаючи на свою чергу місцями.
01 Квітня 2018, 19:43
Якщо вони працюють нелегально,без оформленя найманоі праці - за це згідно законодавства передбачені величезні штрафи, КУДА ДИВЛЯТЬСЯ ПЕРЕВІРЯЮЧИ СТРУКТУРИ -БАРДАК
02 Квітня 2018, 02:38
Восемь девок, один я
02 Квітня 2018, 10:49
САМЕ ВДАЛО юноши - це вам звернутись до Дзямко і ще до деяких молодих панянок там на біржі, послуги мізерні-перша 20процентів бере від вартості, панянки коньячком,сметанкою - і буде у вас бізнес план і оформлена підприємницька діяльність І Нафік вам той закордон
15 Квітня 2018, 02:44
Чи справді зараз центр зайнятості може знайти нормальну роботу? Чи заставлять підмітати вулиці, якщо звернутись до них?
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром