Рятувальники провели інструктажі з правил безпеки

05 Квітня 2018, 22:18
4724

Співробітники підрозділів Управління ДСНС України у Волинській області проводять перевірки об’єктів з масовим перебуванням людей щодо виконання вимог пожежної безпеки.

Про це повідомляє Камінь-Каширський РВ УДСНС України у Волинській області

Вони уже побували у магазинах «Світязь» та «Смак», у ресторанах «Полісся», "Застав'я" "Кальвадос" та "Імпреза", кафе "Дружба", у приміщені молодіжної дискотеки "Європа +" та Універмагу міста Каменя-Каширського. З усіма працівниками закладів та обслуговуючим персоналом провели інструктажі з порядку дій на випадок пожеж чи кризових ситуацій та інструктували на практиці щодо порядку використання вогнегасників.




 

У Велику середу, 4 квітня, рятувальники роз’яснили основні правила дотримання пожежної безпеки в культових спорудах під час святкування Великодня для священнослужителів Камінь-Каширського благочиння. Зокрема закликали провести серед прихожан інформаційну роботу щодо недопущення спалювання посуші та нагадати про важливість дотримання правил безпеки в побуті.

 



 

Позапланові перевірки щодо дотримання правил пожежної та техногенної безпеки співробітники ДСНС провели у місцях з масовим перебуванням людей, а саме: у торговому центрі «Вечірній Київ» села Раків-Ліс, на автостанції, у торговому центрі «Біг Бен» та дитячій школй мистецтв у Камені-Каширському.

 



 

 

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром