На Камінь-Каширщині розпочали посадку лісу

06 Квітня 2018, 14:17
Посадка лісу 3949
Посадка лісу

Погодні умови стрімко набувають яскравих весняних відтінків. Тож у державних лісогосподарських підприємствах Волині одразу приступили до посадки лісу.

Зокрема, лісовідновні роботи розпочали у Городоцькому, Маневицькому, Володимир-Волинському, Камінь-Каширському лісгоспах та у ДП СЛАП «Камінь-Каширськагроліс», – повідомляють у прес-службі Волинського ОУЛМГ.

Протягом цих двох днів – 3-4 квітня – лісові культури створено на площі 305 га.

Варто зазначити, що для лісівників Волині це – гаряча пора. Часу на такі роботи зовсім небагато. Зокрема в соснових борах волога тримається недовго. Всі  роботи із садіння лісу потрібно провести в найоптимальніші терміни.

До проведення лісокультурної кампанії традиційно охоче  долучається місцеве населення, школи, громадські організації.

Коментарі
08 Квітня 2018, 10:51
Гаряча пора настала для лісівників Волині - вона для них є круглий рік -Ви подивіться якими темпами вирізається ліс,ті машини з лісом снують круглі сутки, дорогу по районі розбили вщент, думаєте це для блага району - там половина лівака,лісники мають своі пілорами,лісовози - вже не знають куда бабло дівати, морди повипасали як в кабана задніца, одні віскарьом обпиваються,а другі віагру глотають То не діткам треба ліс садити, а цим крадіям братам Вовкам,Кузьмичам,Домарецьким і остальним баригам пілорамщикам
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024