Через розбиту дорогу автобус не доїжджає до Каменя-Каширського

08 Квітня 2018, 10:11
8103

Автобус «Луцьк – Камінь-Каширський» уже тиждень не длїжджає до Каменя-Каширського через розбиту дорогу.

Про це заявив водій, відмовивши жінці, яка взяла квиточок до Гути-Камінської.

Жінка із малою дитиною змушені були повернути квитки у касу, адже водій відмовився їхати у їхнє село, мовляв, там погана дорога, – пише  ВолиньPost

Про це 7 квітня на своїй сторінці у Facebook повідомила Тамара Зубенко.

Вона мала намір на автобусі, який рухається за маршрутом "Луцьк – Камінь-Каширський (через Оленино)" заїхати у село Гута-Камінська, однак це не вдалось.

"Дякую перевізнику за сервіс!!!!!! Взявши квитки завчасно (минулої неділі) змушені з малою дитиною вийти з маршрутки... Через ями на дорозі водій відмовився їхати в село... Гута-Камінська від райцентру 7 км, а таке враження, що на краю світу... Цей автобус тепер їздить лише до Житнівки, а тим хто їде у Гуту-Боровенську, Малі Голоби, Полиці, Гуту-Камінську, що на мітлах літати?" - написала жінка.

У коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost жінка розповіла, що після відмови водія у касі автостанції квиток замінили на інший. Тож врешті вона поїхала у село пізніше іншим рейсом, таким чином втративши дві години. Зубенко також додала, що водій запевняв, що на тій частині маршруту не їздить вже тиждень.

 

1

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024