«Палаючі серця» з Каменя-Каширського - другі на обласному етапі Всеураїнського фестивалю

21 Квітня 2018, 10:56
2009

Відбувся фінал обласного етапу Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежників.

Проводили його Управління ДСНС України у Волинській області спільно з обласним управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації та обласною організацією Добровільного пожежного товариства, - інформує прес-служба УДСНСУ у Волинській області.

За першість змагалися 5 команд – переможців зональних етапів з Горохівського, Рожищенського, Старовижівського, Камінь-Каширського та Любомльського районів. Гостей обласного фестивалю ДЮП гостинно приймав Палац учнівської молоді міста Луцька.

При оцінюванні виступів команд судді враховували артистизм, кмітливість, дотепність учасників фестивалю, змістовність виступів, оригінальність, хореографічну і вокальну майстерність. Лейтмотивом виступів конкурсантів стало важливість дотримання правил безпеки та популяризація професії рятувальника як однієї з найбільш гуманних та затребуваних у суспільстві.

За результатами змагань було визначено переможців: команда «Фаєр» з села Кримне Старовижіського району виборола почесне третє місце, другий результат показали учасники команди «Палаючі серця» з міста Каменя-Каширського (НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія» № 2), а перемогу здобули «Вартові життя» з міста Рожища

 


1

 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром