Сошичненські юні таланти – серед переможців обласного конкурсу

25 Квітня 2018, 16:15
1723

Учні загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Сошичне здобули третє місце на обласному конкурсі  «Сонце України в наших руках».

Як повідомляє відділ освіти Камінь-каширської РДА, у Нововолинському центрі дитячої та юнацької творчості  відбувся обласний етап конкурсу літературно-музичних, вокально-хореографічних композицій, малюнків, фотографій «Сонце України в наших руках».

Честь району та своєї школи захищали учні загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с. Сошичне, які представили вокально-хореографічну композицію «У моїй країні».

Юні і талановиті учасники гурту «Тандем» продемонстрували високу сценічну культуру, вокальну та хореографічну майстерність, вдало розкрили патріотичну тематику.

За підсумками конкурсу  колектив був нагороджений грамотою обласного управління освіти, науки та молоді за зайняте ІІІ місце.

Теплі слова подяки за хорошу змістовну підготовку всім колективам висловила Оксана Дідик, директор Волинського державного центру естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39