Юлія Тимошенко: У перший тиждень роботи нового Президента України тарифи на ЖКП будуть знижені до адекватного рівня

27 Квітня 2018, 16:37
3553

Про це лідер «Батьківщини» заявила на своїй сторінці у Facebook, відповідаючи на запитання користувача щодо величезної заборгованості населення за комунальні послуги.

«Перші кроки, які будуть зроблені упродовж першого тижня, – буде списаний борг бідних людей за ЖКГ! Тому що наявність цього боргу свідчить про непосильність встановлених тарифів для людей. І для того, щоб за ними розрахуватися, бідним людям скоро доведеться продавати свої нирки. Ми знімемо з них цей тягар», – сказала вона.

Політик пояснила, що борг за комунальні послуги зумовлений не об’єктивним ринком, а «виключно бажанням вузької групи людей заробити надприбутки».

Окрім того, лідер партії повідомила, що після приходу до влади «Батьківщина» знизить тарифи на газ до рентабельної адекватної ціни, яка буде повністю прибутковою, забезпечуватиме розвиток галузі і становитиме 80 – 90$ за тис. куб. м.

«Люди, які отримують сьогодні субсидії, продовжуватимуть їх отримувати і не платитимуть за газ більше, ніж сьогодні», – пояснила парламентарій.

Юлія Тимошенко також прокоментувала питання тарифів на електроенергію. Вона зазначила, що схему «Роттердам+» ліквідують наступного дня після приходу нового президента до влади.

Коментарі
27 Квітня 2018, 21:01
Вже вона два рази міняла газові ціни в більшу сторону, один раз за Кучми, другий за Ющенка.
27 Квітня 2018, 21:33
Така пряма агітація розрахована на примітивних людей та неповагу до хоча б середнячка на виборах. Де вона візьме такий дешевий газ чи дотації на таку його ціну? Розхожий міф про низькі ціни українського газу, про які говорили всі кандидати в Президенти України окрім Порошенка, якого може бути достатньо для населення, спростовується тим, що левову частку цього газу в Україні видобувають приватні компанії і якщо їх собівартість через низьку зарплату своїм працівникам дещо й нижча від світових, то на ринку ці ціни практично однакові. Не ціну енергоносіїв варто знижувати, бо для цього є ринкова економіка, а піднімати заробітну плату, пенсії до середньої хоча б східноєвропейської! Попередити українських виробників свинини, курятини, зернотрейдерів та інших монополістів, що у разі отримання надприбутків через виплату низьких зарплат, відкриють ринки для імпорту і їх бізнес попливе з водою. Варто з корінням вирвати причини, котрі зумовлюють тіньовий бізнес ( а це корупція, високі податки на зарплату, дурнувате та корупційне ПДВ та інше), стимулювати бізнесменів - початківців шляхом звільнення від оподаткування на 3-5 років, як це роблять у Китаї, вжити інших заходів, аби економіка була стабільною і добробут людей не залежав від доброго чи поганого Президента, а відповідав виконаній роботі людиною! Бо на перехідному етапі будівництва держави чи виходу її з кризи, легко ніколи і нікому не було. Свого часу відразу після війни англійці не проголосували за У. Черчіля, завдяки значним зусиллям якого стався перелом у Другій Світовій війні, бо він нічого окрім тяжкої праці, крові та поту не обіцяв своїм громадянам. Бути добрим, як і лікарю під час лікування, не означає бути ефективним! Часом потрібно пити гіркі і пекучі ліки, аби організм позбувся хвороби. Тому штучно знизити ціни на газ, на ковбасу, врешті на совість можна, але лишень на короткий час, аби дорватися до влади, а потім підписувати договори на 10 років на газ по захмарних цінах, як це було з Юлею у 2009 році, незрозуміло (хоча й зрозуміло) з яких мотивів. Як не вдалось кордон прорвати щоб посадити на трон Міхуїла, думає Юля, то тре пробувати штучним зниженням цін на енергоносії, головне перемога на виборах, все решта якось буде.)) Ви знаєте, я так спостерігаю, наші люди такі, що можуть купитися на цей дешевий сир в Міше(Юле)ловці...
27 Квітня 2018, 22:03
Списати борг то це будь-ласка але за який кошт. Тут два випадки. Раз це покрити заборгованість підприємствам УЖКГ і два надати громадянам допомогу у вигляді рестуризації або безпроцентний кредит з державного бюджету. Перше і друге не в компетенції президента. Це компетенція ряду. Питається за який рахунок вона збирається списувати цю заборгованість. Примітивно.
28 Квітня 2018, 00:40
О ні тільки не Юля
28 Квітня 2018, 01:20
Юля ти лідер так тримати.
28 Квітня 2018, 01:37
Примітивно! Ці пацанячі й неграмотні гасла не &quot;канають&quot; під справжню Шляхту, як і Юля на Президента України. ))<br/><br/>А ось і свіжі новини з Лондона. 26 квітня ц.р. Міжнародний арбітражний суд, або як коротко його називають Трибунал, прийняв рішення згідно якого Коломойський програв позов до &quot;Нафтогазу&quot; України і може втратити контроль над &quot;Укрнафтою&quot;, а це фактично економічна смерть олігарха! У зв'язку з рішенням Трибуналу виплив/підтвердився цікавий факт! Зокрема у Лондоні прозвучало: &quot; Як відомо, у 2015-му прем'єр Арсеній Яценюк заявляв, що через цю акціонерну угоду, яку з &quot;Укрнафтою&quot; підписав уряд Юлії Тимошенко, держава втратила право пропонувати кандидатуру голови правління &quot;Укрнафти&quot;. У іншому випадку Коломойський отримував право подавати позов у лондонський суд, а сума цього позову може становити 5 мільярдів доларів. Однак прийняті Радою у 2015 році зміни у закон про акціонерні товариства перекрили дію цією угоди.&quot;
28 Квітня 2018, 13:27
Юля, рекламуючи себе і свою партію на всіх телеграфних стовпах, тим тільки набиває оскому до себе! Невже ВОНА думає, що люди, особливо молодь, нічого не бачать, не знають і не розуміють, а ведуться лишень на гасла і бігборди, як це було у 90-і роки? <br/>Так само поступає нині й українська філія РПЦ, розіславши у єпархії, зрозуміло що за вказівкою з Москви, зразки масових звернень вірян до ЙОГО ВСЕСВЯТОСТІ з роз'ясненнями йому, що надання Томосу щодо автокефалії Православній Церкві в Україні є порушенням канонів та втручанням влади у справи Церкви. Так виглядає, що буцімто Вселенський Патріарх не розуміє ситуації та того, що йому належиться і що перебуває у його церковній юрисдикції, а бабця з Теклино роз'яснить йому - як правильно поступити, які його права та напоумить щодо цієї ситуації. Думаю, що ці звернення лишень підсилять переконання Варфоломія, що УПЦ не є самостійною церквою в Україні і давно назріла потреба для Єдиної Української Помісної Православної Церкви, куди рано чи пізно увійдуть всі православні парафії зі своїми священниками, у т.ч. і з МП. Ось тоді буде єдність, злагода і віра у Бога, а не в імператора та його прислугу за порєбриком!
28 Квітня 2018, 20:48
Все хороше ВОНА, все погане інші, мене особисто це сильно насторожує, згадаймо початок АТО, люди своїми коштами відновлюють армію, а &quot;донечка &quot; &quot;видатного політика сучасності&quot; влаштовує весілля за кордоном, як видно з &quot;нажитые непосильным трудом&quot; мамочкою баблоси, суки створюють сучий піар і небільше
30 Квітня 2018, 14:17
Брехливе лідерство ЮВТ розсипалось в порох на вчорашніх виборах до ОТГ в масштабах України. З 40 дільниць де відбулись вибори, 26 голів представляють БПП і лишень 1 БЮТ! 65% довіри, що красномовно говорить саме за себе і це попри весь тиск московських попів на петриківців через українізацію та церковні реформи в Україні. Ще є у когось сумніви?
30 Квітня 2018, 15:43
повністю підтримую, попи МП, особливо в монастирях, до сих пір моляться за кирила а отже і за путіна, ведуть тихенько політичну агітацію проти Української держави, забувши про народ який їх годує, втратили залишки совісті і назвати їх духівниками язик не повертається. Попи в більшості своїй на жаль моляться на гроші і на наживу а не до БОГА. Надання ТОМОСУ Українській Церкві за декілька літ думаю суттєво повисить і авторитет Церкви і можливо підніме духовність попів а отже і всього народу.
02 Травня 2018, 19:43
А Штефан багатоходовочки розробляє з новобудовами.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром