Піщане: як депутат районної ради, сільський голова та працівники ФАПу садили ліс

29 Квітня 2018, 10:43
Фото Сергія Бурка 6371
Фото Сергія Бурка

Небайдужі жителі села Піщаного взяли участь у лісокультурній кампанії, яку організували працівники ДП «Камінь-Каширськагроліс».

Працівники місцевого ФАПу, сільський голова Ростислав Смаль, а також депутат районної ради Костянтин Марчук, охоче долучилися до акції «Майбутнє лісу у твоїх руках».

Спільно із лісівниками вони засадили підготовлену площу сіянцями сосни.

Піщанці кажуть, це хороша справа, яка приносить не лише користь, а й задоволення




1

1




Фото Сергія Бурка

Коментарі
29 Квітня 2018, 16:14
По різному можна сприймати це повідомлення, що місцева влада долучається до посадки лісу. Піщанці це роблять, мавпуючи районну і обласну владу при Гунчику, навіть одягають дорогі корпоративні зелені шати - жилети з кепками. Але їхній внесок у збереження та примноження лісу був би значно вагоміший, якби владоможці забезпечували виведення на чисту воду найбільших злодюг лісу, як місцевого, так і вищого розливу. Але у нас так не прийнято, "своїх" здавати не прийнято. Тому фотосесія з саджанцем, лукава сповідь у попа перед святом і ось тобі чистий та непорочний янгол! Звісно, не всі працівники сільради харуги і самі мають бензопилу "Shtill" вдома, але керівництво в долі, хто б мені що не казав, або "сліпе і глухе"...
29 Квітня 2018, 19:02
Задача для школяра.<br/>АКЦІЯ 2, ї, жін., книжн. Дія, діяльність, спрямовані на досягнення якої-небудь мети. <br/>Відповідно:<br/> працівники ДП лісгоспу, у кількості двох чоловік, мали одну мету;<br/> працівників ФАПу, вони ж і є небайдужі жителі села Піщане, всього шість жіночок, решта жителів піщане - всі байдужі, мали другу мету;<br/>голова сільської ради та депутат районної ради мали третю мету. <br/>Питається у задачі, хто за допомогою фотосесії добився своєї мети, якщо норма висадки садженців на одного працівника протягом повного робочого дня відома?
29 Квітня 2018, 21:48
Спробую розвинути Вашу думку і дещо ускладнити ( або спростити) умови для розв'язання поставленої задачі. Отож додам - відома й оплата праці за робочий день впродовж якого працівник лісгоспу виконує норму з висадки саджанців. Відтак, задача вже для старшокласника: <br/>- чи задовольняє існуючий рівень оплати праці працівників лісгоспу, які працюють на посадці лісу? <br/>- чи бракує вільних робочих рук у навколишніх селах, які б могли бути залучені до цієї роботи і отримати якусь додаткову копійчину собі на кусень хліба? <br/>- чи є потреба в залученні &quot;кваліфікованих&quot; рук інтелігенції для гарячої пори - висадки саджанців під пильне око об'єктива? <br/>Яку мету, окрім PR, ставлять собі клерки різних рівнів, організовуючи чи погоджуючись на такі акції? Тільки не кажіть, що це популяція екологічних знань, виховання дбайливого ставлення до природи, намагання у такий спосіб &quot;вберегти&quot;ліс від розкрадання!
30 Квітня 2018, 00:01
Мене дивує, чому ж голова Піщанської сільської ради та депутат районної ради не провели акцію з висадки лісовоих насаджень разом із пилорамщиками цього села))
30 Квітня 2018, 00:23
А де Вася?
30 Квітня 2018, 01:08
Гарно підмітили про пилорамщиків, але у Піщаному мабуть присутня якась своя грибо - лісова релігія, схожа до східних: той хто присутній при народженні не може бути при похованні. Мусульмани, даруйте за порівняння, обряд поховання довіряють лишень чоловікам, котрі не бувають присутніми при народженні. Ну і ще є одна схожість, як тільки дерево впало -ще до заходу сонця його потрібно &quot;схоронити&quot; )) Тому пилорамщики не можуть саджати дерева через забобони! Не повезе ))
30 Квітня 2018, 02:10
домарецький ігнорує меч колесова
30 Квітня 2018, 23:18
За рік 10 соток посадили а 10 га вирізали...
01 Травня 2018, 12:19
Ну до чого ж все перевелося! Саджальники ви наші! йо-пересете! А пан голова вже вивчив питання про місце Піщанської сільради в складі ОТГ? Займайтесь своїм ділом, хлопці! А нє - звільніть місце!
02 Травня 2018, 10:50
Всьо как всігда : одні тупо смітять і від цього кайфують , інші так само тупо піаряться ,коли прибирають це сміття . Тут так само: одні крадуть і ріжуть ліс , кайфуючи від прибутків , інші тупо піаряться , висадивши 5-10 дерев . <br/>Наперед відповідаю на тупі питання зразка :&quot;А ти хоч щось зробив??&quot; - стараюсь не смітити , тому забездарма прибирати після якихось бидлюків не збираюсь .Аналогічно і з лісом
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024