Шахрайка з Камінь-Каширського району намагалася видурити гроші у рожищан

07 Травня 2018, 15:35
4121

У Рожищі ромки намагалися заробити на чужій біді.

У райцентрі на вулиці Незалежності, поблизу магазину «Наш край», дільничні офіцери Рожищенського відділку поліції спільно з представниками райвійськкомату, запримітили жінок ромської національності, які намагалися «підзаробити» грошей шляхом обману. А саме, стояли з листівками та просили у рожищан гроші на лікування нібито хворої дитини Бакрев Мар'яні Мар'янівни, – пише Район.Рожище.

Правоохоронці перевірили документи та встановили, що насправді особи не мають жодного стосунку до дитини, на «лікування» якої збирали гроші. Проживають шахрайки в Ковельському та Камінь-Каширському районах.

Завдяки пильності поліцейських «гастролерки» ще не встигли назбирати коштів. Правоохоронці провели профілактичну бесіду, щодо відповідальності в разі продовження такого виду «діяльності».

Але, не факт, що це зупинить аферисток. Тому поліція звертається до рожищан з проханням не будти легковірними та не давати грошей шахраям! Завжди перевіряти у прохачів документи або ж телефонувати за номером 102.



 

Коментарі
08 Травня 2018, 01:09
якщо не помиляюсь, мати з дочкою, дочка живе в ковельському районі пятеро діток на яких отримує державну допомогу імовірно і соціальну як одинока мати.а скільки їх з інших районів тут жебракують.можна дізнатися більше
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром