Конструктори «Лего»: короткий екскурс по асортименту

14 Травня 2018, 11:43
2451

Набори конструкторів «Lego» надзвичайно популярні в усьому світі. Вони з’явились ще в першій половині двадцятого століття і досі не поступаються першістю жодним іншим ігровим наборам.

Діти обожнюють грати з «Лего», а батьки з радістю купують черговий набір, адже такі іграшки – це не просто веселе проводження часу.

За допомогою «Лего» дитина вчиться логічно мислити, стає більш уважною та посидючою. Окрім того, створюючи цікаві та незвичайні моделі, малюк розвиває креативне мислення та фантазію. Всі навички, здобуті під час гри з «Лего», обов’язково стануть в нагоді в дорослому житті.

Величезний асортимент лего-наборів вразить будь-кого. Тому ми вирішили розказати вам трохи більше про найпопулярніші серії, щоб ви могли зробити правильний вибір. Пам’ятайте: обираючи набір «Лего», обов’язково врахуйте вподобання та хобі своєї дитини, а також зверніть увагу на вікове обмеження, яке вказане на упаковці.

Найпопулярніші серії наборів «Лего»

А тепер перейдімо безпосередньо до розгляду асортименту, який пропонує нам відомий в усьому світі виробник іграшок. Перелічити всі тематичні набор «Лего» навряд чи вдасться, тому зупинимось на тих, які є найбільш доступними та популярними:

Lego Sity - набори, за допомогою яких можна побудувати справжнісіньке місто та різні будівлі у ньому. До прикладу, поліцейський відділок, пожежну станцію та безліч іншого.

Lego Friends - набори, які найбільше сподобаються дівчаткам. Дитина зможе збудувати яскраве та веселе місто. В наборах є фігурки людей, домашніх улюбленців.

Lego Creator - базові набори, які дозволяють створювати різноманітні моделі. Сподобаються дітям, незалежно від віку та хобі. Чудово підходять як для хлопчиків, так і для дівчаток.

Lego Disney – цікаві та яскраві набори, за основу в яких взяті сюжети з діснеєвських мультфільмів. Улюблені герої наче оживають: дитина зможе створити власну дивовижну історію за допомогою кубиків.

Тут -  booklya можна знайти найцікавіші набори «Лего» та замовити їх онлайн. Це швидко та дуже зручно, адже не потрібно ходити по магазинах.

Особливість «Лего» - в універсальності

Вагомою перевагою відомих у всьому світі конструкторів є те, що різні набори можна комбінувати між собою: кубики з’єднуються між собою, створюючи найдивовижніші моделі. Це дає ще більше можливостей для творчого розвитку дитини: малюк зможе вигадати найцікавіші сюжети ігор та створити власний лего-світ, якому не буде жодних аналогів.

Тому якщо у вашої дитини ще немає набора «Лего», можливо, настав саме час обрати його для неї. Гарантуємо: такий конструктор захопить не на одну годину і має всі шанси стати улюбленою іграшкою. До речі, лего-набори буде весело та цікаво збирати усією родиною. Таке заняття сподобається і дорослим, і дітям!

Коментарі
15 Травня 2018, 14:50
Це те саме ЛЕГО яке було запропоноване в українські школи безплатним для першачків, а тепер виявляється що його розпродують?
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024