У Камені-Каширському – обласний семінар директорів закладів нового типу

18 Травня 2018, 13:43
2863

Компетентнісний підхід в управлінні закладом нового типу як запорука успішної діяльності в підвищенні якості освітнього процесу та зростанні професійної майстерності педагогів – таким є лейтмотив обласного семінару директорів закладів нового типу, який проходить 18 травня на базі навчально-виховних комплексів «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ліцей» № 1 імені Євгена Шабліовського та «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» № 2 міста Каменя-Каширського.

У відкритті тематичного заходу взяло участь керівництво району – голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук і голова районної ради Віктор Сус, – повідомляють у секторі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

– Гадаю, символічно, що напередодні знаменного для нас свята – Дня Європи, випала хороша нагода зустрітися з Вами, – звернувся до присутньої в залі педагогічної громадськості керівник виконавчої гілки влади в районі. – Адже ставши на безповоротний шлях європейського розвитку, Україна впроваджує реформи, в тому числі й в галузі освіти. Погодьтеся, жодна хороша справа, не матиме успіху, якщо осторонь її залишаться педагоги. Освіта – то кістяк, на якому будується стабільне, конкурентоспроможне, інтелектуальне майбутнє. Відтак, Ваша місія полягає в тому, щоб не просто йти в ногу з часом, а хоча б на крок випереджати його і  вести за собою своїх вихованців.

Також Валерій Савович побажав присутнім плідної праці та успіхів.

До слова, на учасників семінару чекає робота в рамках тематичних блоків: «Організаційно-мотиваційний», «Управлінський конструктор – самопрезентація навчального закладу», «Простір освітніх можливостей», «Партнерство вчителя та учня», «Формування компетентної особистості засобами художньо-естетичного виховання».

Коментарі
19 Травня 2018, 12:27
"У відкритті тематичного заходу взяло участь керівництво району": то там то сям нам говорять що керівники району взяли участь, приймали та таке інше. Годі весільних генералів. Де реальна робота цих горе керівників. До речі Вони їздили нещодавно на госпітальну раду і що вони Нам привезли? Абсолютно нічого оскільки з Ними ніхто не рахуються.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром