Європа – це набагато більше, ніж географічне розташування, – Валерій Дунайчук

19 Травня 2018, 10:57
2380

Сьогоднішній день для України – знаковий, позаяк 19 травня відзначається День Європи.

З нагоди цієї дати керівництво району та представники молодого покоління взяли участь в урочистій церемонії підняття прапора Європейського Союзу та Державного прапора України, - інформує Сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Вітаючи присутніх, голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук зазначив, що це свято вже стало символічним для всього українського народу.

«Революція Гідності, наша боротьба проти російського агресора засвідчили про важливість європейського вектору на шляху розбудови сильної та міцної Української держави, – наголосив керівник виконавчої гілки влади в районі. – Без сумніву, сучасна Європа – це набагато більше, ніж географічне розташування. Сучасна Європа – то цінності, фундаментальні права та свободи людини, соціальна справедливість. Ми, українці, солідарні в утвердженні цих ідеалів».

До слова, широкомасштабні заходи з нагоди Дня Європи в Україні проходитимуть у закладах освіти та культури району, зокрема: інформаційно-просвітницькі тематичні заходи, семінари, конференції, лекції диспути, бесіди, брейн-ринги, вікторини, виховні години, конкурси малюнків, фотовиставки тощо.

 


 

 

Коментарі
20 Травня 2018, 18:30
"Революція Гідності, наша боротьба проти російського агресора засвідчили про важливість європейського вектору на шляху розбудови сильної та міцної Української держави": Тавтологія. ВАжливість європейського вибору сьогодні це не революція гідності, а передусім реформи і в тому числі адміністративна реформа, ОТГ. Відносно ОТГ то за словами місцевих ЗМІ, області район пасе задніх по всх параметрах. За словами головного очільника області район просто в повній "прострації". Тому якщо пан голова РДА говорить про те що європейський вибір це революція гідності, боротьба проти агресії то це принаймі він показує не розуміння сьогоднішньої ситуації.
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024