Громадян вкотре застерігають не наближатися до полігону «Поворськ»

23 Травня 2018, 20:10
1813

Керівництво авіаційного полігону «Поворськ» нагадує, що ця територія є особливо небезпечною для життя осіб, які, всупереч застереженням військових, шукають тут металобрухт і наражають себе на небезпеку.

Про це повідомляє Про Ковель.  

Зона полігону – близько 25 тисяч гектарів. Сюди входять землі Ковельського, Маневицького та Камінь-Каширського районів Волині.

Начальник авіаційного полігону І. Пчельніков повідомляє, що  протягом травня-липня тут заплановано проведення навчання авіації із залученням сил та засобів Сухопутних військ та Десантно-штурмових військ ЗС України з практичним застосуванням  авіаційних засобів ураження, стрільби з військового озброєння, знешкодження неспрацьованих боєприпасів. А отже в небезпечній зоні можуть з’являтися ті, хто захоче поживитися «дармовим» металом.

Військові нагадують, що у квітні 2011 року на території полігону сталося кілька трагічних випадків. Тоді від розриву боєприпасів, що люди знайшли і хотіли здати на металобрухт, загинуло 3 особи, з яких одна – неповнолітня, а ще одна людини зазнала травм.

Тому, щоб такого більше не сталося, військові вже вкотре застерігають громадян не наближатися до авіаційного полігону «Поворськ». Вони нагадують, що пустощі зі зброєю та невідомими предметами, можуть призвести до нещасних випадків. 

 

 

Коментарі
24 Травня 2018, 10:48
Сюди входять землі Ковельського, Маневицького та районів Волині.????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром