Камінь-Каширський: відбулося свято вшанування педагогічної майтерності та учнівської обдарованості

29 Травня 2018, 19:15
3847 Джерело: kamadm.gov.ua

Сьогодні, 29 травня, у стінах навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» № 2 м. Каменя-Каширського відбувся «Вернісаж творчих особистостей».

На заході зібралися педагоги та учні, аби підсумувати здобутки навчального року, що минає, - пишуть на сайті РДА. 

Це свято є вже традиційним у раоні і об’єднує навколо себе школярів, батьків та вчителів.

Сьогодні серед присутніх на заході – голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук, голова районної ради Віктор Сус, міський голова Василь Бондар, начальник відділу освіти райдержадміністрації Віктор Пась, голова районного комітету Профспілки працівників освіти і науки України Людмила Кузьмич.

Посадовці відзначили учнівську когорту, яка гідно представила Камінь-Каширщину як на обласному, так і на всеукраїнському рівнях, отримавши високі результати на різного роду інтелектуальних заходах.

Зокрема вручили, сертифікати на отримання стипендій голови районної державної адміністрації, голови районної ради, голови міської ради, відділу освіти райдержадміністрації.

– Закінчився навчальний рік і ми перегортаємо ще одну сторінку славного освітянського літопису. Упродовж цього року школярі долучалися до джерел культури та духовності, старанно засвоювали закони природи та скарби рідної мови. Сьогодні маю нагоду низько вклонитися педагогам, які не лише озброюють учнів знаннями, але й формують їх духовно й фізично, прищеплюють головні життєві принципи, – зазначив під час свого виступу керівник виконавчої гілки влади в районі Валерій Дунайчук. – Ми всі є свідками того, що соціально-економічні зміни, які відбулися в нашій державі, процеси гуманізації сучасної освіти значною мірою сприяли пошуку нових підходів при вивченні навчальних предметів. Час поставив вимогу перед педагогічними колективами забезпечити виховання особистості, здатної мислити творчо, критично, амбіційно. Відомо, що творчість – вища форма активності та самостійності в діяльності людини. Оцінюють її за результатом. Відтак, чим вищий рівень творчості, тим людина успішніша. Доказом цього є сьогоднішнє дійство.

 

 

 


1

2



1

2


1

1

1

1

 

Коментарі
29 Травня 2018, 23:23
Рідкісне глумлення робочого часу державних службовців продемонстровано у райцентрі, який практично за всіма показниками, хіба окрім освіти, пасе задніх. Освітянська праця справді потребує визнання, похвали та винагороди, тому й підняли їм зарплату останнім часом до гідного в умовах війни рівня. Чекають заслужених нагород також і учні - переможці різноманітних конкурсів, змагань тощо. Але хіба мало було б рівня, скажімо, Голови РДА (чи райради) та заврайво з профспілками для цієї церемонії вручення??? А решта - один з перших осіб району поїхав би у якесь село та розповів про децентралізацію, про ОТГ, аби люди зрозуміли суть цієї новації та штурхали голову сільради до змін. Або у мера міста - хіба мало клопотів перед літніми відпустками комунальників, дорожників та інших служб, хіба все вже вирішено у міській господарці? Всі ж вони, врешті, отримують державну і не малу зарплату. Даруйте, але влада перетворюється на тих тубільців, які з того чи іншого приводу палять костра і танцюють навколо нього зі своїми заклинаннями. Хіба тільки бубна бракує. Наради, церемонії вручення нагород та привітання - надто висока питома вага лишень цих форм управління у загальному трудовому розмаїтті нинішніх чиновників. Звідси й такі плачевні результати...
29 Травня 2018, 23:58
А Вас жаба душить, що не Вас нагородили?)))))
30 Травня 2018, 00:33
Жаба "душить" за горло, бо з району всі сміються. Тут вам і госпітальний округ, тут вам поряд і повіт з ОТГ кружальцями на мапі позначені... Ще троха і рейки залізничні розберуть - за відсутністю у них потреби, бо залишки лісу і машинами повивозять через таких ґазд районних!
30 Травня 2018, 11:49
Дійсно -голові РДА треба займатись роботою,а не бумажки роздавати,там Пась з Сусом самі розберуться, а вам шановний Дунайчук про наповнення бюджету району треба дбати,ато не преміі лишитись можна , а і посади,----а роботи в районі непочатий край
30 Травня 2018, 19:26
Голова РДА і без порад всіляких нікчем знає, чим йому займатися
31 Травня 2018, 03:52
А, що Жора Українцев ще працює?
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024