Органів місцевого самоврядування просять популяризувати військову службу

12 Квітня 2016, 14:00
2326

Мотивацією до залучення до служби за контрактом може стати матеріальне забезпечення військовослужбовців

Сьогодні в райдержадміністрації відбулося чергове засідання робочої наради з керівниками району за участю міського та сільських голів. У президії – голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук і голова районної ради Віктор Сус, -- повідомляє офіційний сайт Камінь-Каширської райдержадміністрації.

Відтак розпочали обговорення з розгляду питання підготовчої роботи щодо призову громадян на строкову військову службу, укомплектування військових частин військовослужбовцями за контрактом.

Зокрема, як інформував заступник військового комісара – начальник відділення комплектування та призову Камінь-Каширського районного військового комісаріату Валентин Приймак, прикрим є той факт, що серед жителів району чимало таких, які ухиляються від виконання військового обов’язку. Зважаючи на це, він звернувся  до посадових осіб органів місцевого самоврядування взяти під особистий контроль оповіщення призовників на строкову військову службу та проведення відповідної роботи, спрямованої на популяризацію військової служби.

Не менша увага учасників наради була приділена заходам стосовно забезпечення укомплектування військових частин військовослужбовцями за контрактом. Проте, за словами заступника військового комісара по мобілізаційній підготовці районного військового комісаріату Івана Химчика, показники виконання поставленого завдання бажають бути кращими. Тим паче, що сьогодні найбільше акцентують на матеріальному забезпеченні військовослужбовців, то непогана мотивація. 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024