Поліція називає села, поблизу яких може вестися несанкціоноване добування бурштину

12 Квітня 2016, 15:00
Ілюстраційне фото прес-служби прокуратури Волинської області 3226
Ілюстраційне фото прес-служби прокуратури Волинської області

За інформацією офіційного сайту Камінь-Каширської  райдержадміністрації під час робочої наради з керівниками району за участю міського та сільських голів обговорили питання несанкціонованого видобутку бурштину на теренах району.

На важливості співпраці органів місцевого самоврядування та правоохоронних структур наголошував начальник Камінь-Каширського відділу поліції Головного управління Національної поліції України у Волинській області Валентин Чих. Мовляв, існує ряд проблем, які потребують особливого контролю, а саме: несанкціонований видобуток бурштину та попередження самовільних рубок лісонасаджень, повідомляє kamadm.gov.ua.

Валентин Іванович повідав, що не так давно Маневицький район опинився у резонансному становищі з видобуванням «сонячного каменю», а нині «естафету перейняв» – Любешівський. Наразі визначено зони ризику на Камінь-Каширщині, зокрема території Новочервищанської, Тоболівської, Стобихівської, Верхівської сільських рад. Ситуація – хитка, тому керівник правоохоронного відомства закликав присутніх до максимальної співпраці та конструктивного діалогу, в тому числі щодо вирішення проблем у галузі лісового господарства.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39