Розробляють проект меморіального знака Героям новітньої історії України для встановлення у Камені-Каширському

15 Квітня 2016, 15:00
1640

Керівник громадської організації «Координаційний центр ветеранів АТО» Богдан Пташник висловив пропозицію встановити пам’ятний знак Героям Небесної Сотні та учасникам АТО. Це питання було обговорено на тематичному засіданні організаційного комітету райдержадміністрації, яке відбулося 1 квітня. А вже 14 квітня на черговій нараді Богдан Васильович повідомив що відповідний проект меморіального знака Героям новітньої історії України наразі знаходиться в процесі розробки. І щойно роботи по проекту завершаться, його буде презентовано.

Але чи підтримає районна влада цю справу?

За словами керівника виконавчої гілки влади району Валерія Дунайчука, "будь-яка мета повинна мати часові рамки, але вони не мусять ставати єдиною прив’язкою. Такі речі потребують осмислення та виваженості. Адже здійснення всіх цих заходів можливе лише завдяки тісній співпраці органів влади та широкого кола громадськості".

 

Коментарі
06 Травня 2016, 23:52
Цікаво, а хто буде оплачувати цей пам’ятний знак Героям Небесної Сотні та учасникам АТО? Хоча вже колись пташник збирав гроші через пася...Пась направив листи по школах - і вся волонтерська діяльність пташника!
07 Травня 2016, 00:13
"Адже здійснення всіх цих заходів можливе лише завдяки тісній співпраці органів влади та широкого кола громадськості" - в перекладі нормальною мовою це буде виглядати так : "Органи влади (той же Пась, Потягайлиха та інші начальники) примусово поставлять задачу зібрати по школах, садках, лікарні та ФАПах гроші на цей пам’ятний знак . Громадськість здасть гроші , пась із Пташником відщипнуть свою долю - і потім будуть піаритись на відкритті " От і вся "тісна співпраця" органів влади та громадськості..
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024