Чиновники показали, як треба прибирати

16 Квітня 2016, 17:36
1641 Джерело: kamadm.gov.ua

Доволі часто можна почути, що чистота краю починається з чистоти власної оселі, вулиці, села та міста. Втім, зона відповідальності кожного не закінчується за порогом його власного помешкання, -- пише kamadm.gov.ua.

Щороку, в третю суботу квітня, коли природа вже готова до весняного оновлення, в Україні відзначають День довкілля, у рамках якого проводяться заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища, озеленення, ліквідацію стихійних сміттєзвалищ, очищення прибережних зон водних об’єктів, приведення до належного естетичного та санітарного стану прибудинкових територій і об’єктів масового перебування та відпочинку населення, впорядкування кладовищ, пам’ятників, братських могил та інших місць поховання загиблих захисників Батьківщини тощо.

Цей день підкреслює цінність природних багатств, їх охорони та збереження.

Сьогодні на Камінь-Каширщині відбулася загальнорайонна весняна толока. Представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій та громадськості на закріплених територіях провели відповідну роботу.

Зокрема, працівники райдержадміністрації та районної ради на чолі з керівниками – Валерієм Дунайчуком і Віктором Сусом облаштовували території, прилеглі до адміністративної будівлі, а також здійснили розчистку від сміття прибережних ділянок довкола озера Озюрко.


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024