Передбачаються мільйонні видатки на ремонти доріг в районі

18 Квітня 2016, 09:40
1469

Голова Камінь-Каширської райдержадміністрації Валерій Дунайчук пообіцяв максимальне сприяння виділенню коштів з місцевих бюджетів для ремонту доріг.

Про це повідомив Микола Янчук, начальник Старовижівського райавтодору, який опікується ремонтом доріг і в нашому районі. Минулої п'ятниці Микола Павлович побував у Камені-Каширському з робочим візитом. Зустрівшись із журналістами, він розповів про те, що служба автомобільних доріг Волинської області профінансує роботи по утриманню доріг Камінь-Каширського району в сумі 2,3 мільйона гривень. Будуть також ремонтуватися та обслуговуватися дороги і за кошти з бюджету обласної ради. В даному випадку посприяти співфінансуванню з боку сільських рад пообіцяв голова райдержадміністрації.

Розповів Микола Янчук разом з тим і про найбільш дорого вартісний проект в районі на цей рік -- ремонт дороги на вулиці Ватуніна в Камені-Каширському. На це знайшли 4,3 мільйона гривень. До цієї суми додатуься 700 тисяч гривень з місцевого бюджету та 700 тисяч гривень з обласного.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром