Рибалки-любителі зарибнили Гутинський став

19 Квітня 2016, 12:56
1659 Джерело: trkvik.tv

– Клітицька сільська рада, яка спільно з  рибалками-любителями підняла питання про неналежне ведення рибальства на одному з місцевих ставів, отримала відповідь на своє звернення від управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства у Волинській області, – повідомляє голова Клітицької сільської ради Степан Склезь.

І дійсно, порушена ними тема неправомірного користування Гутинським ставом Олександром Ковалем отримала відгук. У своєму листі від 7 квітня управління повідомляє:  «…Встановлено, що Коваль О.І. неправомірно використовує рибогосподарський об’єкт, не здійснює рибогосподарську діяльність в межах чинного законодавства. Волиньрибоохорона рекомендує розірвати договір оренди водного об’єкта від 31.05.2011 р. та повернути орендодавцеві (Камінь-Каширській державній адміністрації) водний об’єкт у належному стані, не в гіршому ніж до надання в оренду

Рибалки ж тим часом після закриття шлюзу, через який вода витікала з цього ставу, подбали про його зарибнення.

– У п’ятницю, 15 квітня, у водойму було запущено 270 кілограмів малька карася. Його за свої кошти придбали природолюби, – розповідає сільський голова Степан Склезь.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024