Учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС запрошують на тематичний захід

20 Квітня 2016, 15:48
2949 Джерело: makarivzosh.ucoz.ua

Як повідомляє прес-служба РДА, розпорядженням голови райдержадміністрації від 16 березня 2016 року № 85 «Про заходи у зв’язку з 30-ми роковинами Чорнобильської катастрофи» затверджений план заходів, в рамках якого кожна зі структур працюватиме у своєму напрямку. 

Зокрема  герої-ліквідатори, які проживають в районі, вже подбали про благоустрій території, прилеглої до пам’ятного знака загиблим учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, що в місті Камені-Каширському.


– У вівторок, 26 квітня, тематичний захід для всіх ліквідаторів району та їх родин проведуть працівники районного будинку культури під назвою "Полин нашої пам'яті...": Чонобль в долі України", – зазначає провідний спеціаліст відділу у справах захисту населення від наслідків аварії на ЧАЕС управління соціального захисту РДА Любов Поліщук. – Окрім того будуть проводитися зустрічі з ліквідаторами, години пам'яті у навчальних закладах району, біліотеках, сільських будинках культури та клубах.

«Шановні учасники ліквідації наслідків аварії 
на Чорнобильській АЕС, жителі міста та району!

Запрошуємо Вас на тематичний захід, приурочений до 30-ї річниці Чорнобильської катастрофи, який відбудеться 26 квітня 2016 року об 11 годині в приміщенні районного Будинку культури.

Оргкомітет»

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024