Комунальники просять не робити стихійних сміттєзвалищ

25 Квітня 2016, 12:17
1391

Проблема стихійних сміттєвих звалищ навколо нашого міста не може не хвилювати. Особливо гостро вона постає в гарячу весняну пору, коли напередодні Великодня кожен господар наводить лад на власному подвір'ї та вивозить звідти непотрібне майно, різноманітне сміття.

На жаль, засмічені околиці Каменя-Каширського доводять той гнітючий факт, що жителі міста не цураються вивозити свій непотріб у невідведені для цього місця. Так, практично на всіх виїздах з райцентру можна зустріти цілі купи викинутого «добра» в кюветах та лісосмугах. І сміття це не просто вказує гостям міста про наш низький рівень культури, а й неабияк шкодить екології району.

Тому напередодні одного з найвеличніших християнських свят Христового Воскресіння звертаємося до жителів Каменя-Каширського з проханням вивозити свій непотріб лише у відведені для цього місця. В урочищі Силікатне є спеціально  облаштоване сміттєзвалище (кар’єр). Також, закликаємо жителів міста не виносити сміття у двір кінотеатру "Батьківщина" та під стіни приміщення колишнього готелю "Турія". По всьому місту сьогодні встановлені спеціальні сміттєві баки, куди кожен може викинути свій непотріб.

Давайте ж спільними зусиллями зробимо наш Камінь-Каширський чистим та привабливим для його жителів і гостей. Пам'ятаймо, що сьогодні саме своїм власним ставленням до навколишнього ми показуємо свою культуру. Не забуваймо, що чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять.

Ігор КАДЕНЧУК,

начальник Камінь-Каширського ВУЖКГ.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39