«Про минуле серце пам’ять зберігає»

04 Травня 2016, 15:49
1478

В районі відзначать День пам'яті та примирення і 71-у річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Зокрема до Дня пам’яті та примирення 6 травня проведуть мітинг-реквієм «Про минуле серце пам’ять зберігає». Він відбудеться на площі перед адміністративною будівлею районної ради та РДА о 12:00 год. Після чого передбачено покладання квітів до пам’ятних місць, пов’язаних із подіями Другої світової війни та новітньої історії України (пам’ятний знак Борцям за волю України, меморіальна дошка Героям Небесної Сотні, стенд пам’яті на честь загиблих бійців АТО).

Представники духовенства та релігійних організацій району 7-8 травня здійснять панахиди за загиблими захисниками Батьківщини, молебні за ветеранів війни, учасників бойових дій, сімей загиблих (померлих) воїнів, дітей війни, мир і злагоду в Україні.

8 травня відбудеться відкриття пам’ятного знака воїнам УПА у селі Радошинка. У цей день також у Камені-Каширському стартує першість міста з шашок (вул. Ковельська, 31, «Спорт для всіх») Початок о 10:00 год.

Урочиста зустріч керівників району та міста з ветеранами передбачена 9 травня, а також святкові віншування від хору ветеранів війни і праці «Дзвони пам’яті». Після спілкування влади з ветеранами відбудеться урочиста хода за участю ветеранів, учасників АТО, волонтерів, представників влади, трудових колективів, районних осередків політичних партій, громадських організацій, громадськості на чолі з прапороносною групою від площі Культури. Початок о 10:00 год. Далі за програмою ‒церемонія покладання квітів та панахида біля Обеліска Слави, реквієм і панахида біля Братської могили. 

І на завершення ‒ інформаційно-розважальна програма для дітей в міському паркові о 18.00 год та патріотичний концерт «І розквітне наша Україна!», присвячений 71-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні о 19.00 год.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39