Камінь-Каширський: 10 «чудес» родини Шуміків

10 Липня 2018, 09:05
Багатодітна родина 11789
Багатодітна родина

8 липня – День родини. Це свято за Указом Президента України, відзначається з 2012 року.

Напередодні свята знімальна група побувала у родині Шуміків із Каменя-Каширського, – ідеться на сторінці НСТУ – телеканал «Нова Волинь» у Facebook.

«Поява на світ наших десятьох малят – це диво», – розповіла 34-річна мама Світлана, тому що саме на стількох малюків її благословила найстарша жінка в родині. Про 10 «чудес» родини Шуміків дивіться у сюжеті.

 

Коментарі
10 Липня 2018, 14:23
Діти - це канєшно добре )) <br/>Але чи працює тато офіційно?
10 Липня 2018, 16:32
По нормальному такому татові треба нормальний оклад без роботи Він годує десять майбутніх працівників
11 Липня 2018, 00:44
Ага , якраз такі &quot;працівники&quot; будуть далі жити на соціальні допомоги від держави і ніде не працюватимуть
11 Липня 2018, 01:30
Багато сімей не живуть на соціальну допомогу,як ви виразились.Якби держава давала роботу,за яку потрібно прогодувати 10 діток,то тато не покидав би сім'ю і не їздив заробляти кошти.<br/>Я якщо тобі шкода соціальної допоги,яку дає держава а не ТИ!!!!То вперед,у тебе всі шанси можеш і 15 діток народити.....тобі ніхто не пошкодує державних грошей!
11 Липня 2018, 11:27
Правильно сказано.підтримую
11 Липня 2018, 12:44
&quot;Якби держава давала роботу,&quot; -по-перше, ніяка держава не повинна давати тобі роботу ! Спочатку треба вчитись , щоб мати роботу . Держава тільки пропонує можливі варіанти . <br/>&quot;якщо тобі шкода соціальної допомоги,яку дає держава а не ТИ!!&quot; - по-друге, якраз не держава дає .Соціальні допомоги виплачуються з держбюджету, до якого я і багато таких як я сплачують ПОДАТКИ , бо працюють . А таким як ти скільки не дай допомоги - буде мало . <br/>&quot;тато не покидав би сім'ю і не їздив заробляти кошти&quot; - згоден , але хай теж із цих заробітків сплачує ПОДАТКИ . А то в подібних &quot;багатодітних&quot; і &quot;малозабезпечених&quot; часто в дворі 2-3 машини чи трактор з комбайном . І хата 2-поверхова ,побудована майже за рік-два . Виникає питання : звідки такі кошти?
11 Липня 2018, 16:07
Хочу тобі сказати,що я працюю на державній роботі,і отримую мінімальну зарплату.І на такій мінімальній зарплаті 10 дітей не прокормити.А якщо і мають машини і трактори,як ви виразились,значить заробили!!!Я особисто не заздрю,а якщо тобі шкода,чи заздрив,піднімайте своє насиджене місце і гайда за кордон,помаслаєш трохи,то може не так будеш дивитись на інших...я наприклад не хочу ні тих великих грошей,не піднімати своє місце,а тим більше розкривати рота,і заздрити....<br/>&quot;Звідки гроші?&quot;ЗАРОБИЛИ!!!!!!якщо держава дає роботу,значить і податки державі,якщо держава роботи не дає,то за які податки ти говориш?????????????!!!!!!!!!!!!!ЗА ЯКІ???<br/>Люди змушені кидати сім'ю,їхати на роботу,Бо за оклад 2850 (з урахуванням)не можливо прожити!!!<br/>А ще скажи мені,чому люди які працють на базарі не оплачують податики????можливо вони теж нас обруюють і обкрадають???
11 Липня 2018, 16:12
Маючи освіту(вищу)ідуть працювати на базарах,або виноситись щось з дому продавати...<br/>Чому????Бо не має роботи...І ДЕРЖАВА ЗОБОВ'ЯЗАНА ДАТИ ЛЮДИНІ РОБОТУ ПО ЇЇ ПРОФЕСІЇ,а не підгрібати містя і продавати за $як у нас робиться.....<br/>А якщо держава не може попілкуватись про людей,то люди стараються якось вижити,а тут чуєш щей треба платити...за що????????За які такі податки ти говориш????<br/>Якби тебе це влаштовувало,то не писали б тут,жаба не давила..а так як сидиш на мінімалці,то і пускаєш слюні,і тільки осуждати вмієте!
11 Липня 2018, 16:42
1.Якщо ти працюєш на державній роботі і маєш мінімальну зарплату , то погано вчилась)) Треба було отримати реальну вищу освіту ,а не купити диплом ))<br/>2. Податки повинні платити УСІ !<br/>3. Якщо з тебе вимагають хабарі за працевлаштування- то подякуй саме тим , за кого віддаєш свій голос на всіх виборах .І не розводь тут &quot;соплі-воплі&quot; про те , що &quot;всі вони однакові&quot; ! <br/>4. ніхто нікого не &quot;осуждає&quot; )) . Видно , яке ти грамотне , якщо такий в тебе лексикон )) отож, така в тебе освіта , а значить правильно тобі платять мінімалку . нема чого напівграмотних забезпечувати високими заробітками!
11 Липня 2018, 16:55
Дітей клепати і цигани вміють.
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024