Семенченко виступає свідком у справі Пташника

07 Травня 2016, 17:45
3204 Джерело: volynpost.com

Волинський журналіст, громадський активіст та боєць добровольчого батальйону «Донбас»Богдан Пташник через суд виборює звання учасника бойових дій, позаяк навіть через важке поранення держава бійцю не вірить. Однак, цікавішим у справі є те, що свідком в провадженні виступає народний депутат України, командир добровольчого батальйону «Донбас» Семен Семенченко, – повідомляє інтернет-видання Волинь Post.

Свій позов до Камінь-Каширського районного суду Богдан Пташник подав ще у квітні, втім і досі справу не розпочали слухати по суті.

Під час судового слухання, яке було вчора головуюча по справі 
суддя Олеся Антонюк з власної ініціативи вирішила залучити до розгляду справи Міністерство оборони, хоча як заявив сам Богдан Пташник, раніше справи розглядались і без участь оборонного відомства.

«Вже кілька хлопців виграли подібні справи, і до них Міноборони не залучалось, а тут я сам не знаю для чого вона це зробила. Чи справу хоче затягнути, чи як? Тут я не можу сказати», - пояснив Богдан Пташник.

Зауважимо, що для того, аби довести участь Богдана Пташника у військових діях до Камінь-Каширського районного суду приїхав Народний депутат України, колишній командир добровольчого батальйону Донбас Семен Семенченко.

«Більш патріотичної людини, як Богдан Пташник я ще не бачив. Він був одним з перших хто отримав поранення не Донбасі. Він був одним з перших, хто запобіг загарбанню кількох населених пунктів Донецької області. А тепер він ще й в суді повинен це доводити?! Сьогодні, я проїхав 500 кілометрів для того, аби взяти участь в судовому засіданні, а суддя його просто відклала. Ну що ж? Якщо потрібно буде, то ми знову приїдемо», - заявив Семен Семенченко.
Відтак, розгляд позовної заяви активіста та військовослужбовця Богдана Пташника відклали на 17 травня, а ми в свою чергу будемо надалі слідкувати за розвитком подій.

ВІдео можна переглянути тут або тут.

Читайте також: В ліс за перепустками: експеримент чи провокація? 

Коментарі
09 Травня 2016, 11:45
Цікаво, чи приїде так званий народний депутат Семенченко свідчити в суд і взагалі чи буде добиватись для Івана Сотника звання учасника бойових дій (хай і посмертно) як робить це для Пташника?
13 Травня 2016, 23:56
В загиблого Сотника є статус учасника
30 Травня 2016, 01:23
Здається у даного свідка виникли проблеми уже не особистого характеру http://ua.racurs.ua/1199-semenchenko
30 Травня 2018, 23:33
Кажуть,що Семенченко російський найманець...
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024