Камінь-Каширський: безробітним розповіли, де можна отримати актуальну на ринку праці професію

17 Липня 2018, 17:40
1853

Днями в Камінь-Каширській районній філії Волинського обласного центру зайнятості для зареєстрованих безробітних громадян, які тривалий час перебувають на обліку та тих, які не мають професії, відбулась презентація послуг з професійного навчання.

Присутні ознайомили з переліком професій, за якими організовується профнавчання, в тому числі в центрах профтехосвіти державної служби зайнятості, інформують у центрі зайнятості.

Також було продемонстровано презентацію Рівненського центру професійно-технічної освіти, який проводить навчання за професіями, актуальними на ринку праці: швачка, перукар, кухар, продавець, оператор з обробки інформації та програмного забезпечення та інші.

В результаті учасники підвищили свій рівень обізнаності щодо професійного навчання за сприянням служби зайнятості. Адже, професійне навчання передбачає якісну базову, теоретичну підготовку; наявність додаткових трудових навичок; високу мотивацію, спрямовану на розвиток власного потенціалу та підвищення професійного рівня.

 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром