«Завдання нової Конституції – разом із народом виробити шлях у майбутнє України», – ​​​​​​​Юлія Тимошенко

17 Липня 2018, 20:27
1681

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко вважає, що нинішня Конституція відіграла позитивну роль – закріпила суверенітет держави.

Проте чи не щороку кожен глава держави підлаштовував її під себе. Тому в Україні треба ухвалити такий Основний документ, який не дозволить президенту мати абсолютну владу.

На переконання політика, нині український народ має право та можливість перезавантажити владу, «адже люди втратили віру в те, що в державі щось зміниться». Тому слід зібрати весь інтелект нації і виробити чіткий покроковий план дій, як вивести країну з важкого стану.

«Треба контролюючі органи чітко відмежувати від політичних діячів, від уряду, парламенту. До того ж, нова Конституція має відрізнятись від попередньої, яка творилася за зачиненими дверима декількома людьми, які ділили країну та бюджет», – наголосила Юлія Тимошенко.

Лідер партії «Батьківщина» вважає, що новий суспільний договір слід створити разом із громадянським суспільством та ухвалити на всенародному референдумі, який оголосить своїм указом новий Президент України.

У прямому ефірі «Свободи слова» Юлія Тимошенко запросила політичних лідерів і представників громадянського суспільства до спільної роботи над проектом нової Конституції.

Своєю чергою, народний депутат від партії «Батьківщина» Олексій Рябчин в прямому ефірі «Радіо НВ» нагадав, що професійне обговорення нової Конституції України вже розпочалось. Після того, як 15 червня на презентації «Нового курсу України» в Києві Юлія Тимошенко озвучила думки щодо її бачення нової концепції Основного Закону України, щопонеділка проходять обговорення нових конституційних принципів під її модераторством. Згодом планується провести подібні заходи в усіх регіонах України.

Коментарі
18 Липня 2018, 01:24
Завданням Юлі є нова Конституція у якій замість Президента обраного всенародно втюхати канцлера, якого обирають у Верховній Раді. При тому балагані, що твориться вже 27 років на Грушевського, лишається тільки втратити Головнокомандувача ЗС, а з ним і Закони Укр Про «воєнний стан».., «особливий період» та інші важелі впливу на державу! Мусить іти вже ва-банк, відкрито на знищення держави, Контора тисне, нема ради!!! Всьо пропало!
18 Липня 2018, 01:42
Чому Юлія Тимошенко не хрче йти на дебати з Гриценком? Ніхто не здогадується???
18 Липня 2018, 02:39
В Конституції передбачити наприклад семирічний термін президентсва, а що?
18 Липня 2018, 02:46
Чому тут Юля так часто, як совку слово відоме на паркані?
18 Липня 2018, 13:20
Юля так часто тут, бо знає де дешевші виборчі комісії, які купуються через освітянські центри, знає, що народ тут "скрєпний" і закадилений північним фіміамом! Де ж ще є такі заповідники, якими донедавна управляв Адам Мартинюк? За виставлене у ФАПі чи у школі вікно за бюджетні гроші тут цілують руцю та благословляють на царствування ...
18 Липня 2018, 15:56
А шо "мелочиться", одразу зробити копію з російської Конституції, там і 7 річний термін, і федеративний устрій, і інші штучки так потрібні Юлі та Медведчуку, аби угодити царю-батюшці Пуйлу! Ви так собі простакувато мислите чи вже й до цієї братії на "вигідний сезон" записалися Юрію Яковичу???
18 Липня 2018, 16:03
Про "дешевші виборчі комісії, які купуються через освітянські центри". Народ, ви шо, забули, як у кожній школі вішали портрети Янека, а вся освітянська братія тупо погоджувалася з ригами, що Крадій шапок - це державний символ, як гімн та прапор. Непогано було б пригадати, що Юлька тоді сиділа в тюрмі, куди запер її Янек. Непогано, щоб хтось із тих, хто тулить Тимошенко до Путіна хоч раз побував навіть не за гратами, а просто в замкненій кімнаті без права вийти куди-небудь. Янек пригощав цукерочками Путіна, Порошенко теж стояв разом із ними на трибуні - люди, пам'ятайте про це, хто де був, якщо у вас пам'ять не зіпсувалася від шоколаду "Рошен".
18 Липня 2018, 16:39
Тільки президентська республіка без додатка "парламентська" ! Президент одночасно є не тільки Головнокомандувачем , а й Прем'єр-міністром! Тоді Юліні всі соплі-воплі будуть ні до чого
18 Липня 2018, 18:27
тимошенко треба було менше красти, щоб не опинитися в тюрмі. Лише Януковичу хватило волі притягнути цю паскду до відповідальності.
18 Липня 2018, 19:14
Грошей, які Тимошенко витрачає на рекламу, вистачить для підвищення пенсій всім пенсіонерам.
18 Липня 2018, 23:07
До тих, хто повертає читачів до пам'яті про ратні справи Юлі. Якщо вже розглядати ретроспективно цю персону, то керувати ЄЕСУ у 90-і роки без благословення Кремля, прокачувати і торгувати газом в об'ємах майже біля 100 млрд. м.куб.за рік при тій промисловості - це бути наївним як богомольна бабця з Гути-Каміньської, котра окрім районної газети Полісся нічого у своєму житті не читала і вірить телевізору та рекламі! Примітивні юлеботи на Поліссі, як їх не обертай і не мотивуй...
18 Липня 2018, 23:30
Шо Юля, шо Гриценко - злодії світового масштибу ..
18 Липня 2018, 23:31
Грошей, які (Тимошенко витрачає на рекламу) вкрали порошенки, авакови,пашинські і т. д., вистачить тобі і тобі подібним на Канари, мерседеси, котеджі, газ, світло і добрячу зарплату чи пенсію і для підвищення пенсій ВСІМ пенсіонерам
18 Липня 2018, 23:40
ну от , вже один юлетбот виліз ))) Видно ,тільки що надивився юлиної політреклами по телевізору чи прочитав статтю по Юлю в газеті "Полісся"
19 Липня 2018, 01:14
Лише разом, зі справжнім лідером нації Юлією Тимошенко, ми взмозі змінити все!
19 Липня 2018, 01:17
Судити всі навчились, потрібно об'єднувати сили для позитивного результату тож приєднуйтесь до Батьківщини і підтримайте нашого лідера. Немає кому, крім неі' ніхто не зможе.
19 Липня 2018, 01:31
Ти таке ж саме брехло як і твоя Юля
19 Липня 2018, 01:59
Бачу Юліанці під чужими нікнеймами сьогодні о 22:14 та навіть не перепочивши о 22:17 вже під іншим ніком відпрацювали свої 30 срібняків ??? Кремль та Юля так і радять - плутайте карти, імена та сутність, аби вже геть забаламутити людям голову, тоді з них постоли плести просто і легко. Ну - ну...
19 Липня 2018, 12:26
За майже три дні статтю переглянули трохи більше 260 читачів, коли не так давно повідомлення про нову громадську вбиральню у центрі міста за 2 дні переглянуло більше 2 тис. відвідувачів сайту. Це свідчить про абсолютну байдужість наших людей до персони Тимошенко, як політика. Під цією бютівською рекламою, мабуть, тиняються лишень юлеботи та активні коментатори цього сайт через вимушеність спростовувати коментарі зроблені підлили "тимошками" від їх імені!
19 Липня 2018, 12:48
"Підлі тимошки" знають , за ЩО (яку суму) "работають" . Хайно почнуться вибори - будуть горлянку гризти один одному за юлині немаленькі бонуси )))
19 Липня 2018, 16:21
Зберіть всіх любителів візків: Юлю, Коляна з ямкою на бороді, Мельника з розстебнутим "господарством", Корбана, можете і Насірова, закутаного в пледі тай вихваляйтеся.
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024