Минув 71 рік…, а ми зі зброєю в руках знову захищаємо свою країну

10 Травня 2016, 17:00
1852

Святкування 71-ої річниці від Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні розпочали, як завжди, із урочистої зустрічі керівників району із ветеранами війни, учасниками бойових дій. Щороку кількість тих, що пройшли крізь горнило Другої світової, зменшується. Тож сьогодні із усіх інвалідів війни району участь в урочистостях з нагоди Дня перемоги змогли взяти  лише Амвросій Токарчук, Петро Дмитрук, Василь Іванчук, Володимир Чабан та Василь Груцик.



Серед запрошенийх на зустріч в залі і зовсім юні хлопці. На них – військова форма, шеврони бойових підрозділів, частин, в очах – усвідомлення важливості подвигу предків через призму власної участі у боях на Донбасі.


Керівники району привітали учасників зустрічі з відзначенням 71-ої річниці від Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Подякували ветеранам зі їх подвиг у Другій Світовій, згадати про воїнів, які віддали життя за Батьківщину.




Благочинний Камінь-Каширської округи протоієрей Стефан Михалюк спільно з духовними отцями Владиславом, Сергієм та Юрієм привітали ветеранів із Днем перемоги та подарували їм ікони Божої Матері.



Святкові віншування адресував винуватцям свята хор ветеранів війни і праці «Дзвони пам’яті».


Далі – традиційна урочиста хода представників влади, районних установ і організацій, громадських об’єднань, воїнів АТО, учнівської молоді до Обеліска Слави та Братської могили. Відбувся мітинг.















 

Коментарі
12 Травня 2016, 21:39
Раніше Сус ,Пась разом із Манукалихою , у 2010 ,2011 , 2012 , 2013 роках на це сране 9 мая -дєнь пабєди виходили із колорадськими "гєоргіївськими" лєнточками та під красним знамєнєм пабєди!! Зараз так ходять в лугандоніїї!!...Саме вони наближали цю війну на сході...Учасники АТО- вам не бридко із цими іудами , продажними кацапськими холуями зараз взагалі поруч бути????Ви за це воювали? моторола,гіві та бабай - це ж ті самі сус, пась, манукалиха !!!
12 Травня 2016, 21:45
"Минув 71 рік…, а ми зі зброєю в руках знову захищаємо свою країну" - та це якраз через Суса, Пася, Ващучку ...Хлопці учасники АТО , ви вже забули їхні гєоргієвські лєнточкі???
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024