Учасникам християнського підліткового табору розповіли, як діяти чітко і правильно у небезпечних ситуаціях

18 Липня 2018, 18:24
Учасникам християнського підліткового табору розповіли, як діяти чітко і правильно у небезпечних ситуаціях 3223
Учасникам християнського підліткового табору розповіли, як діяти чітко і правильно у небезпечних ситуаціях

Співробітники Камінь-Каширського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській області провели заняття з безпеки життєдіяльності у християнському підлітковому таборі, розташованому на озері Озюрко у Камінь-Каширському районі.

Представники ДСНС роз’яснили підростаючому поколінню правила пожежної безпеки, порядок дій при в побуті та в екосистемах, нагадали основні вимоги безпеки під час відпочинку на водоймах, - повідомляє У ДСНС України у Волинській області.

Під час заняття йшлося про величезну кількість небезпек, що підстерігають сучасного підлітка.

Рятувальники пояснили підліткам, що навіть з критичних ситуацій є вихід, головне – знати, як реагувати на небезпечні чинники, діяти чітко і правильно.

Обговорили також алгоритм дій у випадку виявлення застарілих боєприпасів. Зокрема нагадали, що ні в якому разі не можна торкатися до таких предметів, пересувати їх чи кидати у вогонь. Необхідно негайно відійти на безпечну відстань та повідомити про знахідку за номерами 101 або 102.

Крім того, фахівці Служби порятунку продемонстрували вихованцям табору бойовий одяг та спорядження, розповіли про їх призначення, а також вручили листівки з правил безпеки.



 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024