Камінь-Каширський: безробітних мотивували до працевлаштування

19 Липня 2018, 20:47
Камінь-Каширський: безробітних мотивували до працевлаштування 1311
Камінь-Каширський: безробітних мотивували до працевлаштування

Сьогодні, 19 липня, у Камінь-Каширській районній філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся семінар з техніки пошуку роботи «Використання джерел інформації про вакансії».

Провели його з метою мотивації безробітних на активну діяльність на ринку праці та успіх у пошуках роботи. Адже одним з найважливіших моментів під час пошуку роботи є знання джерел вакансій та вміння правильно їх використовувати.

Учасники семінару ознайомилися із загальною ситуацією, яка склалася на ринку праці регіону, обговорили особливості працевлаштування в сучасних умовах, вивчили основні джерела інформації про вакансії, з’ясували їх переваги та недоліки.

Присутнім надали інформацію щодо особливостей опрацювання вакансій, що пропонуються службою зайнятості, ЗМІ, кадровими агентствами, родичами, знайомими та друзями, роботодавцями, інтернет-ресурсами.

Провідний фахівець з профорієнтації провела з безробітними практичне навчання з використання електронних ресурсів служби зайнятості, веб-сайтів з пошуку роботи та працівників, ознайомила з роботою сектору самостійного пошуку.

 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024