То хто харчуватиме дітей у школах району?

11 Травня 2016, 21:20
2164 Джерело: azovskoe.com

Діти шкіл району вже пів навчального року перебиваються бутербродами. А все тому, що до цих пір не проведено тендер на харчування школярів. Цього року він вперше проводитиметься на районному рівні.

Наразі вже відомо, хто з організаторів буде брати участь у тендерних торгах.

Як повідомляє polissia.net нещодавно в апаратному залі районної ради відбулося розкриття тендерних пропозицій на організацію дитячого харчування у школах району. У присутності членів комітету конкурсних торгів, до складу якого увійшли фахівці управління соціального захисту населення Камінь-Каширської РДА, представники підприємств, що подали заявки на участь у тендері, уповноважених Служби Безпеки України та журналістів були розпечатані пакети з документами.

Оголошення про проведення процедури закупівлі було розміщено 15 березня і з того часу свої заявки на участь в торгах подали 5 підприємств. Це – Маневицька районна спілка споживчих товариств (смт. Маневичі) з ціною пропозиції 31 млн. 165 тис. 184 грн., ТОВ «Виробничо-комерційна фірма ”Сава”» (м. Дніпропетровськ) з ціною пропозиції 39 млн. 230 грн., ТОВ «Час мрій» (м. Київ) з ціною пропозиції 26 млн. 845 тис. 619 грн., ТОВ «ТРАНС ЛОГІСТИК ЦЕНТР» (м. Київ) з ціною пропозиції 43 млн. 271 грн., ТОВ «Військторг» (м. Київ) з ціною пропозиції 43 млн. 438 тис. 728 грн.

Саме ці підприємства після вивчення відповідності їхніх заявок для допуску до участі в конкурсних торгах та наявності необхідного пакету документів доводитимуть своє право здійснювати послуги харчування дітей, потерпілих внаслідок чорнобильської катастрофи, у навчальних закладах, що розташовані на території радіоактивного забруднення Камінь-Каширського району.

Район.Камінь-Каширський зауважує, що відповідно до оголошення тендерних торгів, на харчування школярів району у 2016 році планують витратити понад 43 мільйони гривень. Цікаво, кому тепер нададуть перевагу: найекономнішим, тобто тим, хто пропонує найнижчі ціни, чи тим, у кого будуть всі коми розставлені?

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024