Камінь-Каширський: вшанували пам'ять загиблих під час Другої світової війни

20 Липня 2018, 15:19
Камінь-Каширський: вшанували пам'ять загиблих під час Другої світової війни 2404
Камінь-Каширський: вшанували пам'ять загиблих під час Другої світової війни

Завтра, 21 липня, мине 74 роки відтоді, як Волинь звільнили від нацистських загарбників. 

З приводу цієї пам’ятної дати голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук, заступник голови районної ради Сергій Дмитрук, міський голова Василь Бондар, голова Камінь-Каширського районного відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів Віталій Нестерук, голова районної ради ветеранів війни і праці Іван Грисюк нині поклали квіти до пам’ятних місць часів Другої світової війни, - повідомляє сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Учасники церемонії вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих борців за рідну землю.

До слова, цьогоріч напередодні пам’ятного дня у Луцьку відбудуться поминальні заходи на меморіальному комплексі «Вічної Слави». Зокрема, сьогодні поблизу пам’ятника Невідомому солдату відбудеться покладання квітів та хвилина мовчання в пам’ять про тих, хто загинув в роки Другої світової війни.

 




 

 

 

Коментарі
20 Липня 2018, 19:19
А що тут Нестерук робить ???
20 Липня 2018, 19:35
Нестерук хотів пам'ятник Шевченку поставити ,щоб квіти носити, але так як гроші з...или, то носить куди скажуть. Ветеран, яки воював ще на "колчаковських фронтах", на це має право.
20 Липня 2018, 21:10
Хто той Нестерук поняття не маю, але квіти пам'яті, то непогана справа.
21 Липня 2018, 00:21
А що дві голови не захотіли покласти квіти біля хреста уповцям, проте смершівцям та енкаведистам - залюбки! Чи то вмисне розділились три голови туди , а дві туди квіти покладали.
23 Липня 2018, 01:53
То ще не ті голови, аби ними думати та приймати власні рішення, Одна голова покладала чи підносила квіти на "братську" могилу ще за совітів, то за давньою звичкою носить їх туди і тепер. А інші голови - дивляться за найстаршою головою! Голова для того і має таку назву, аби думати над тим - як вести себе так, аби не виділятися і не брати на себе відповідальності за ініціативу... Так "надійніше" з питань власного спокою - твердо знають "голови", яких кормлять "ноги"!
24 Липня 2018, 04:42
Дунайчуку квіт не вистачило?
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024