Викрадені речі продавав на сайті оголошень

12 Травня 2016, 11:00
1618 Джерело: Zmi.ck.ua

У Камені-Каширському сім’я, завдяки сайту оголошень змогла повернути викрадені з їхнього будинку речі та знайти злодія.

У жовтні минулого року люди приїхали до своєї новобудови, аби зібрати врожай, і раптом жінка помітила, що вікно їхнього будинку відкрите, а під ним лежить кілька будівельних блоків. Згодом, її син помітив, що вікно взагалі зламане. Тоді господиня зателефонувала до свого чоловіка та викликала правоохоронців., -- розповідає інтернет видання ВолиньPost.

Пізніше стало відомо, що будинок обікрали двоє чоловіків. Так, одного дня місцевий мешканець попросив свого товариша поїхати разом з ним до будинку, в якому нібито проживав його швагро, аби забрати деякі речі. Чоловік погодився, за що ледь не загримів за ґрати, оскільки не знав, що вони будуть нахабно грабувати абсолютно чужий будинок.

Отже, чоловіки приїхали до новобудови і один з них проліз в будинок через вікно, аби відкрити гаражні двері зсередини. Зрештою, зловмисники викрали з новобудови 6 упаковок паркетної дошки, 2 рулони коркової підкладки та бойлер, на загальну суму понад 22 000 гривень.

Коли ж власники будинку виявили крадіжку, то одразу ж почали розшукувати злодіїв, і так одного вечора господар новобудови зайшов на сайт з оголошеннями де побачив пропозицію придбати 6 пачок паркетної дошки, до яких, в якості подарунка продавець пропонував 2 рулони коркової підкладки. Потерпілі одразу ж впізнали свої речі, а тому негайно зателефонували за номером вказаним в оголошенні.

Люди домовилися про зустріч, однак на неї потерпілий приїхав разом із правоохоронцями. Саме так людям вдалося не лише повернути свої викрадені речі, а й допомогти слідству та затримати злочинця.

В суді злодій розкаявся, просив пробачення в потерпілих та обіцяв суду, що більше ніколи не скоїть жодного злочину чи правопорушення.

Відтак, Камінь-Каширський районний суд засудив злочинця до 3.5 років ув’язнення з 2-річним іспитовим строком.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024