Гута Боровенська: лісничий, дільничий та мобільна група зупинили “Mercedes-Benz” з краденим лісом

20 Травня 2016, 10:11
7029 Джерело: lis.volyn.ua

Розслідуючи справу, пов’язану з крадіжкою лісу в одному з кварталів Полицівського лісництва ДП СЛАП “Камінь-Каширськагроліс”, лісничий лісництва спільно з сільським дільничим запримітили бус “Mercedes-Benz”, що їхав в напрямку до села Гута Боровенська. Автотранспорт викликав у охоронців сумнів, тому перш ніж зупинити його, вони вирішили  повідомити про це  мобільну  групу ДП “Камінь-Каширське ЛГ”. Інтуїція не підвела, — прес-служба Волинського ОУЛМГ.

При проведенні перевірки з’ясувалося, що на лісодеревину, якою був навантажений бус, водій не мав документів. Чоловік пояснив, що нічого не знає, але зателефонував до власника автотранспорту — жителя с. Гута Боровенська, підприємця Руслана С., який утримує пилораму в селі, і розповів про все, що з ним сталося.

Через кілька хвилин прибув і власник. Однак вів він себе на диво зухвало: діяв наперекір законним вимогам, не звертав уваги на зауваження ані працівників відділу поліції, ані державної лісової охорони. Почав поспіхом викидати дерев’яні колоди з буса… Утім через протидію з боку, забрав лише документи на автотранспорт та подався геть пішки.

Трохи згодом виявилося, що вилучена лісопродукція співпала зі зрізаними пеньками самовільно зрубаних дерев на території лісництва.

Слідчі дії тривають, про результати яких повідомлять пізніше.





 

Коментарі
20 Травня 2016, 13:31
Така зухвалість Руслана С. мабуть пояснюється паньканням зі злодіями нинішньої влади і покривання їх безпредєлу мафіозниками. Мерса варто забрати в поліцію, пилораму опечатати і матеріали віддати у "самий справедливий суд" Каменя. Якщо за такі речі не буде конфіскації майна, а злодіїв не садитимуть до цюпи - завтра поряд з бурштиновими почнуть утворюватися сосново-березові республіки, оскільки дуби вже майже всі спиляли. А суддям, якщо начнуть волокитити, варто нагадати часи каміньського Майдану, аби склероз не роз'їдав пам'ять.
22 Травня 2016, 13:11
А ви розпитайте людей з Гути,яку Марцин Руслан своій жінці машину купив,в них повно грошей з того лісу...
22 Травня 2016, 13:14
А ще гутники масово на бурштин їздять,у двох в селі є помпи,дають в оренду.В Гуті народ знахабнів дальше нікуди.
22 Травня 2016, 16:19
То на що дивиться нова головиха Наталя,та шо така патріотка і вєршики пише?
31 Травня 2016, 03:17
Ей, Ви, Марусі, Пріськи і Василі вам заздрісно? Нормальні хлопці заробляють і роблять добрі справи для села, а такі як ви, то і не собі і не людям!!!
10 Жовтня 2016, 23:23
Дятли
Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024