Учасників антитерористичної операції запрошують на медогляд

25 Травня 2016, 09:57
1251 Джерело: portal.lviv.ua

З 23 травня по 23 червня 2016 року на базі Камінь-Каширського ЦПМСД та Камінь-Каширської ЦРЛ проводиться місячник «Дні здоров’я» для учасників антитерористичної операції із залученням фахівців різного профілю, проведенням необхідних лабораторних, рентгенологічних та інструментальних методів обстеження. Проведення цієї акції заплановано в рамках виконання положень Указу Президента України від 18.03.2015р. №150 «Про додаткові заходи щодо соціального захисту учасників антитерористичної операції » відповідно до розробленого Плану заходів..
Мета місячника – проведення профілактичних медичних оглядів та надання необхідної медичної допомоги всім учасникам антитерористичної операції , планування оздоровлення, визначення необхідності в медичній, фізичній, психологічній реабілітації, санаторно-курортному лікуванні, протезуванні кінцівок, очного, зубного та слухопротезування.
Запрошуємо всіх учасників антитерористичної операції взяти участь у місячнику «Дні здоров’я» та звернутись до сімейного лікаря або дільничного лікаря терапевта за місцем проживання для проведення медичного огляду.

Адміністрація Камінь-Каширського ЦПМСД та Камінь-Каширської ЦРЛ.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром