Крадуть велосипеди, щоб продати?

25 Травня 2016, 13:00
2613

Як повідомляє Камінь-Каширський відділ поліції ГУ НП у Волинській області, минулого тижня у Камінь-Каширському відділі поліції зареєстровано три заяви від жителів району про крадіжки велосипедів. 

Так, спочатку до Камінь-Каширського відділу поліції звернувся 59-річний житель с. Краснилівка Камінь-Каширського району, який повідомив про зникнення належного йому велосипеда. В ході проведених заходів, поліцейськими встановлено, що крадіжку вчинив 62-річний сусід потерпілого.

Через декілька днів, із аналогічними заявами  звернулися 32-річний та 75-річний жителі с. Видричі Камінь-Каширського району. Під час розслідування з’ясувалось, що крадіжки вчинив 42-річний житель вищевказаного села. Правоохоронцям чоловік пояснив, що  хотів продати дані велосипеди та за отримані гроші купити горілки.

Відомості про дані події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.ч.1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, санкція яких передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років позбавлення волі.

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024