Підцир'я: поліція вилучила у місцевого жителя головки снодійного маку

27 Травня 2016, 13:27
2584

Співробітники Камінь-Каширського відділу поліції виявили та вилучили у 39-річного жителя села Підциря рослини схожі на головки маку. Правохоронці відкрили кримінальне провадження.

Днями до Камінь-Каширського відділу поліції звернулась жителька села Підцир’я Камінь-Каширського району. Жінка повідомила, що на її подвір’ї ходять невідомі особи, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Під час виїзду на місце події, поліцейські в одязі 39-річного місцевого жителя виявили та вилучили декілька рослини схожих на сухі макові соломки. Як пояснив чоловік, він хотів виготовити з цих головок маку наркотичний засіб. Пізніше він вказав на місце, де зберігав такі ж рослини.

З місця події працівники вилучили 12 сухих рослин схожих на головки снодійного маку. Вилучене направили до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення експертизи.

Відомості про дану подію поліція внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років. Триває слідство.





 

 

 
Коментарі
27 Травня 2016, 23:18
Маразм, тай годі. Це ж треба мати таку правову систему, аби макові головки відправляти в цілий інститут для експертного дослідження. Ці "експерти", які народилися і живуть на асфальті у житті не бачили живого маку на городі, але "зроблять висновок" з очевидних речей. А може дійдуть до думки, що це буряки? У них там ще й не таке придумували, якщо мотивувати їх належним чином. І на це все підуть державні гроші, яких так бракує для створення робочого місця, в лікарні, школі і т.п.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39