Проявили турботу про дітей соціально незахищених категорій

02 Червня 2016, 10:00
1614

Вчора, 1 червня, відзначили Міжнародний день захисту дітей, який є нагадуванням суспільству про його обов’язок виявляти милосердя до наймолодшого покоління. Як повідомляє сайт РДА, в райдержадміністрації традиційно відбулося свято для дітей соціально незахищених категорій. Спершу їх привітали голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук, заступник голови районної ради Сергій Дмитрук, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Степан Сидорчук та голова районного осередку Товариства Червоного Хреста Наталія Шевчик.

Представники влади вручили малечі грошову допомогу. Окрім того, за сприяння районного осередку Товариства Червоного Хреста, діти отримали солодкі гостинці.

Опісля вихованці дитячої школи мистецтв подарували своїм друзям хороший настрій, демонструючи тематичні художні номери.

Довідково:

На кінець 2015 року 49 дітей зафіксовано на первинному обліку служби у справах дітей райдержадміністрації (26 дітей-сиріт та 23 дитини, позбавлених батьківського піклування), з них 31 дитина проживає в сім’ях опікунів, піклувальників, 4 – перебувають в інтернатних закладах для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, 2 – навчаються в інших закладах, знаходячись на повному державному забезпеченні, 5 – у прийомних сім’ях, 7 – в дитячих будинках сімейного типу.





 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024