ЦВК зареєструвала перших кандидатів

03 Червня 2016, 21:39
1784 Джерело: 4vlada.com

ЦВК зареєструвала перших кандидатів у народні депутати на позачергові вибори 17 липня.

Про це йдеться у повідомленні ЦВК.

Згідно з повідомленням, на сьогоднішньому засіданні комісія серед інших зареєструвала двох кандидатів, що балотуватимуться у нашому окрузі №23.

 А це зокрема – самовисуванця Івана Вовка Також Ірину Констанкевич від політичної партії «Українське об'єднання патріотів – УКРОП»


 

Коментарі
04 Червня 2016, 01:25
Цікаво, цікаво, як поведе себе у цій ситуації Вовк І.І.. З одного боку, його програш на виборах мера міста свідчить про недстатню підтримку в райцентрі. З іншого, сільський електорат є менше політизований та більш зговірливий з місцевими лісниками та іншою сільською "інтелігенцією", вони можуть дати цікавий та неочікуваний результат. У всякому випадку, цей, далеко не простий чолов'яга, безсумнівний лідер за натурою, з огляду на пережите, іде ва-банк. Ну, що ж, хто не ризикує, той не п'є шампаню...Та й є нагода все -таки повернутися в активне політичне життя. Думаю, він більше не допустить помилку, вибираючи для себе грошовитих прихильників на бек-вокал, жопоблок йому не більше не товариш...
04 Червня 2016, 18:36
товариш жопоблок йому", бо в члени дільниці йдуть від нього регівонали. Такі як вовк не покаються, а, затаївши злобу, будуть вичікувати. І не надійтесь, пане Хрін, що вовк може стати овечкою.
04 Червня 2016, 19:48
А Оля Ващучка - вовкова "баєвая " падруга . А з ким вона зараз дууже блізько співпрацює?-З Пташником..Робіть висновки і включайте мозгі..
04 Червня 2016, 20:44
Так ся стало, що не тільки Ващучка, але й Бігуниха, і Дмитруки- Хитрики та інші мудрики і не дуже - всі вони колишні підлеглі Вовчика-братика, але це означає, що вони й досі вірно йому служать. Ця братія реагує лише на свисток свого безпосереднього начальника, у даний час Дунайчука. Та і Дунайчук, яко сільський голова Личин лизав п'яти колишньому владоможцю району, й Сус не міцно вивершувався на Іваном Іваничем. Тому, не котіть бочку на Ольцю, вона у РДА працювала ще до риговоналів... Та й Вовк, наскільки я знаю не належав до партії регіонів, він лише служив їм на цій посаді. А Пташник ходить до НОВОЇ демократичної влади, призначеної в постреволюційний період. Може не всі так вважають, але до якоїсь влади треба ходити, не весь вік же воювати. Повоюй ти стільки ж, як Богдан і будеш його вчити, як жити на цьому світі...Включай мізки...))
05 Червня 2016, 00:24
Перепрошую, помилочка. Слід читати: "...але це НЕ означає, що вони й досі вірно йому служать".
05 Червня 2016, 13:02
Вовк-це технічний кандидат для того, щоб вибити голоси на користь однієї з кандидаток. Це ж очевидно
05 Червня 2016, 16:16
Вовк -це технічний кандидат від Палиці. Задовбали ці бариги
05 Червня 2016, 21:44
Всяке може бути у цьому житті. Якщо допустити, що Палиця виділив кошти для самовисуванця, аби мати додатково своїх людей в дільничних комісіях поряд з офіційними укропівцями, то взаємовигідний бартер. Палиця пильнує свої партійні інтереси, а Вовк відмиває репутацію за чужі гроші. Але чи міг він зламати свою гординю для такої ролі? От у чому питання, це сильна за натурою особистість, правда й здатна на багатоходівки...
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром