Володимир Гунчик нагородив місцевого чиновника

04 Червня 2016, 11:43
1520 Джерело: Волинська ОДА

Голова Волинської обласної адміністрації Володимир Гунчик нагородив почесною грамотою обласної державної адміністрації начальника Камінь-Каширського управління водного господарства Панаса Матвійчука.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні голови від 27 травня 2016 року.

Зокрема керівника місцевого підрозділу водного господарства відзначили за громадську діяльність, спрямовану на вирішення проблем ветеранів, патріотичне виховання молоді, активну життєву позицію та з нагоди 65-річного ювілею.

До слова, Матвійчук Панас Іларіонович очолює це управління з 20 вересня 1999 року.

Якщо ви хочете привітати свої рідних та близьких людей, пишіть нам на нашу електронну адресу [email protected] Район.Камінь-Каширський з радістю допоможе вам зробити дорогих вашому серцю людей щасливішими.

 

Коментарі
04 Червня 2016, 20:30
Ви які бздури пишете? Зробили Панаса Іларіоновича діуганом, додали йому щонайменше 20 літ і тішаться. Та за ним ще молодиці присядком ідуть на весіллях і він, тільки з огляду на свою порядність, останній раз скакав у гречку може позаторік)))
05 Червня 2016, 12:14
Дякую за виправлену помилку! Адже такий "орден", як нагорода почесною грамотою обласної державної адміністрації у віці 85 років, тягне щонайменше на пишну й гучну гулянку в ресторані Застав'я, а то й в самому Вечірньому Києві, що на початках Довгої Ниви, на персон 50 з відповідними фейєрверками. Воно, і нагорода від сайту додатковими 20 роками також немалозначуща, але ж їх треба ще прожити....))
05 Червня 2016, 14:02
Дякую, що звернули увагу на помилку. Взяли інформацію із сайту Волинської ОДА. І в розпорядженні гунчика, справді був такий текст. Очевидно в ВОДА помилилися.<br/>А ще було б чудово, якщо ви б підписувалися своїм справжнім прізвищем та ім&quot;ям :)
05 Червня 2016, 17:39
Ірино, чемно дякую Вам за запрошення підписуватися прізвищем діда-прадіда та іншими ім'яреками)). Але ж наші земляки, які не на останнє місце у списку своїх улюблених занять ставлять &quot;перемивання кісточок&quot;, будуть зосереджуватися не на суті сказаного, а як воно співвідноситься з моральними принципами і традиціями родини автора коментаря. Мені не соромно за свою родину, але псевдо чи нікнейм Хрін у мене давнє, ще з Вістенй Каменя, воно вже як прізвище.)) Якщо комусь не до вподоби цей помічний для організму овоч, чи він у когось асоціюється з його російським перекладом, то що ж мені бідаці робити? Ну, можу хіба змінити метрику на Хронограф, себто - годинник. У такому випадку асоціації з назвою зміняться, а суть хрінового графомана залишиться))) Так з самоіронією я відповім Вам на цілком доброзичливе запрошення до співпраці. Ну і ще - беру на себе зобов'язання бути по міри можливого чемним до адміністраторів чи модераторів сайту та колег по сверблячці вставити і своїх 5 копійок у чужу розмову. Зрештою, можливість коментувати закладена в самому сайті і я, розглядаю цю можливість виключно з просвітньою метою, якщо у мене є якесь своє конструктивне бачення...
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39