В Осівцях планують побудувати нову школу

05 Червня 2016, 14:15
2005

На зведення нової школи в Осівцях виділили перший мільйон з вільних залишків обласного бюджету.

В Осівецькій школі І-ІІ ступенів Камінь-Каширського району навчається 179 дітей. Цей освітній заклад вже давно не відповідає стандартам. Щодня, приходячи за знаннями, учні ризикують своїм здоров’ям. У тісних маленьких класах відчутна сирість та вологість. На стелях – сліди від дощу, пише ІА Волинські новини.

Батьки учнів розповідають, що вже двічі замикала електропроводка і спалахувала пожежа. Опалення – пічне. Матеріальна база вже давно потребує оновлення. Тут взагалі немає спортзалу, приміщення під бібліотеку, відсутня їдальня, комп’ютерний клас. Корпуси розкидані на відстані кількасот метрів один від одного і дуже нагадують звичайні старезні сільські хати.

Ще з дев’яностих років осівчанам обіцяють нову будівлю. Тричі навіть виготовляли проектно-кошторисну документацію за бюджетні гроші.

«Наш навчальний заклад у найгіршому стані в районі», – зазначає директор Осівецької школи Любов Дем’яник.

Нещодавно осівчани звернулися з цією проблемою і до Волинської обласної ради. В результаті на зведення нової школи в Осівцях виділили перший мільйон з вільних залишків обласного бюджету.

 

Коментарі
05 Червня 2016, 17:45
Основні претензії щодо поганих умов навчання осівецьких дітей висловлюйте до Андрія Михалика, колишнього регіонала , а нині опоблоківця. Адже ж саме Андрій Михалик майже 3 роки був першим заступником голови Камінь-Каширської РДА і головним регіоналом в нашому районі. Бачили ,яку "чорну бухгалтерію" дістали із колишного офісу регіоналів??Мільйони ДОЛАРІВ !! Чому ж Михалик не доклав зусиль тоді , коли мав повноваження і можливості , щоб в РІДНОМУ СЕЛІ побудувати нормальну школу?? Так само і директорша Люба Дем’яник, яка особисто агітувала за усіх єремєєвих та мартинюків , чечоток і потапчуків – чому ж вона не доклала теж своїх зусиль??
05 Червня 2016, 19:30
От нині нехай лебці й голосують за УКРОП, це ж ті самі реінкарновані регіонали, Бєня, Корбан (в екзилі), Тарас Батенко - нинішній головний укропівець і недавній директор нафтопроводу "Дружба", що входив до нафтохолдингу Коломойського та інші відомі й невідомі продовжувачі справи Януковича у вишиванках. Перші обіцяли побудувати в Осівцях школу, а їх наступники нехай виконують обіцяне, гроші ж все одно з однієї кишені - народні чи вкрадені у народу...
06 Червня 2016, 21:40
Палиця засвітився у одіозного "касира" Януковича - Є.Геллера http://volyn.tabloyid.com/layf/palycya-palytsya-shcho-robyv-polityk-na-vechirci-v-odioznogo-kasyra-yanukovycha
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024