До Каменя-Каширського приїде заступник голови облради

05 Червня 2016, 16:26
1551

Перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик проведе прийом громадян у райцентрі.

Про це у Facebook повідомив Богдан Козік.

Виїзний прийом відбудеться у четвер, 9 червня 2016 року, у приміщенні районної ради (кабінет голови ради), з 14:00 до 16:00 год.

Коментарі
06 Червня 2016, 12:19
Добре було бна цьому прийомі комусь задати питання пану Пирожику про його бачення чи позицію щодо висунення партією "Правий Сектор" керівника однойменної обласної структури Закарпаття Олександра Сачко кандидатом в депутати на волинському виборчому окрузі. Можливо ПС хоче очолити боротьбу з корупцією та злочинністю одночасно на кількох фронтах: сигаретний та лісовий контрабас Закарпаття та бурштиновий з дров'яним на Волині. Я вам скажу, якщо б комусь вдалось об'єднати цю "боротьбу", то ця персона за значущістю була б на рівні Віктора Балоги, не нижче... А якщо більш реальніше оцінити боротьбу за округ, то на поверхню випливають давні політичні болячки українців - само- та взаємопоборювання одновекторних політичних сил, розпорошування коштів та ресурсів. Бо ж об'єднати зусилля членів дільничних комісій всіх патріотичних сил, скажімо Свободи, ПС, БПП та інших коаліційних партій в боротьбі проти фальсифікації є з області фантастики та неймовірного. Ну і звичайно, новообраному кандидату з "Правого сектора" хотілося б задати питання - як він оцінює здобутки очолюваного ним обласного осередку ПС в боротьбі з контрабандою та сепаратистськими проявами закарпатських русинів. Якщо там є "досягнення", то дуже цікавою його розповіддю була б історія приходу у Правий сектор цієї області бувшого міліціонера Стойко, якого потурили з органів за перекидання контрабандних цигарок дельтапланом через кордон та учасником чи й організатором стрілянини в Мукачевому.
06 Червня 2016, 14:28
Ну зустрінешся, ну задасиш ти питання, ну отримаєш відповідь і що тобі і громаді камінського району від того. Що небудь, аби хрюкнути в коментарях.
07 Червня 2016, 00:19
А чого зразу хрюкнути? Міг би написати й пукнути, це ж одного лексикону...
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024