Купуйте свіжий і цікавий випуск тижневика «Сім’я і дім»

10 Червня 2016, 18:37
1489

Героїня номера – лікарка Тетяна Білінська, яка вижила після важкого отруєння в зоні АТО завдяки трансплантації печінки.

Як почувається сьогодні жінка, яким було її життя до війни на сході, як ледве не загинула в Лівані – в ексклюзивному матеріалі «Сімї і дому».

Літо вступає у свої права і варто бути в курсі вартості цін відпочинку на Шацьких озерах. Журналісти детально вивчили, що скільки коштує, і які новинки цього курортного сезону чекають на відпочивальників. 

Але не Шацьком єдиним! Дізнайтеся про маловідомі закамарки на Любешівщині – загублені села Сваловичі і Бучин приваблюють незайманою природою і спокоєм. 

А у Ківерцях місцевий пасічник створив свою туристичну принаду. У власній садибі створив музей старожитностей, пасіку з вуликом-лежаком, як у Януковича, вуликом «Ющенко-пчеловод» і «Юля-демократка»

У рубриці «Мамські секрети» редакторка видання «Їсти» Оксана Ричук, розповіла, чому мамі варто поспати щоразу, як засинає її чадо, і навіщо в домі багато коробок з-під взуття. 

Для шанувальників спорту «Сім’я і дім» підготувала підкилимну історію про порятунок ФК «Волинь», а для кіноманів – секрети зйомок першого українського 3-Д мультфільму «Микита Кожум’яка».

На сторінці «Долі» читайте про життя 95-річної пульмівчанки, як брат і сестра зустрілися через 50 років і чому чоловік ковельчанки вимагав відключити від апаратів новонароджених, але недоношених близнюків.

Також на сторінках улюбленого тижневика шукайте новини Волині, рецепти Італії, телепрограму, гороскоп, приватні оголошення та багато іншої цікавої і потрібної інформації.

Купуйте! Читайте! Не пропустіть!


 

Коментарі
10 Червня 2016, 23:57
Шкода що про К-Каширський район або міста так і не знайшлося місця на шпальтах тижневика "Сім"я і Дім". Але хіба не варто було уваги шанованому редактору вихідцю з цієї місцевості написати про свого колегу з "Полісся" або про Нову дорогу по Ватутіна або навіть перед Центром зайнятості то біш навіть перед "Наш Край", вибачте "Край Наш" чи як там правильно тут все спуталося..... Навіть можна було написати про фонтан перед кінотеатром "Батьківщина". Наші люди зовсім Нас не шанують, тільки от дай вирватися з цього болота, а там і вже.
11 Червня 2016, 00:41
А от я з вами зовсім не згідна :) на сторінках газети є про Камінь-Каширський. Щодо редактора-вихідця із цієї місцевості, то Іван Корсак вже давно не шеф-редактор газети, тому не впливає на її редакційну політику. Хоча всі працівники тижневика намагаються працювати не гірше, ніж це робив Іван Феодосійович.<br/>Теми ви пропонуєте цікаві і, звісно, вони варті уваги. <br/>Будемо раді, якщо надсилатимете нам матеріали для публікації на редакційну адресу. Ми опублікуємо. Поки, на жаль, маємо обмежений кадровий ресурс, не встигаємо осягнути інформаційно весь наш край та навіть наше місто. Але все у нас попереду із вашою допомогою! :)
11 Червня 2016, 01:07
Ось Ми з Вами і будемо знайомі. Новосадів дуже багато в с. Хотешів, люди в якому дуже щирі, роботящі, цікаві та інколи не зааганджовані. А про сільського голову цього села Вже й нічого казати як і про бувшого голову колгоспу одного з Новасадів який зумів протриматися ще довгий час в Українській державі незважаючи навіть на приватизацію колгоспних земель та знищення довкола колгоспної системи аж під корінь. Тому у принципі сьогодні таке &quot;з&quot;явлення&quot; як Ірина Новосад скоріше виняток як правило і через те бажаємо Вам успіхів.
11 Червня 2016, 01:10
Будемо знайомі) Я бачу, що ви наш постійний і навідданіший читач)
11 Червня 2016, 01:10
Шкода, тільки, що вашого справжнього імені я не знаю. Якось звертатися до вас &quot;Шановний, Каменю&quot; не гоже!
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024