Кандидатка від УКРОПу агітує за себе через благодійний фонд

11 Червня 2016, 15:34
3379

У смт Маневичі представники благодійного Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» зустрілися із батьками обдарованих школярів для вручення безкоштовних путівок до табору відпочинку «Артек - Буковель».

Участь в заході також взяла кандидат у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 23 від «Українського об'єднання патріотів «УКРОП», заступник голови правління Фонду «Тільки разом»Ірина Констанкевич, пивідомила Громадянська мережа ОПОРА.

Відбулося вручення путівок у четвер, 9 червня, в актовому-залі НВК «Маневицька ЗОШ I-III ступенів №2-гімназія ім. А.П.Бринського».

Ірина Констанкевич, яку представниця благодійного фонду «Тільки разом» Надія Борисюк представила, як кандидата в народні депутати, виступила на початку заходу. Водночас, вона подякувала талановитим дітям, їх батькам і вчителям за працю та звернула увагу на проблему оздоровлення дітей волинського краю.

Прямої агітації кандидат не здійснювала та особисто путівок не вручала. Водночас, участь Ірини Констанкевич у цьому заході в якості кандидата в народні депутати та керівника благодійного фондуможна трактувати, як непрямий підкуп виборців.

Відповідно до п. 14 Ст. 74 Закону України «Про вибори народних депутатів України» Забороняється проводити передвиборну агітацію, що супроводжується наданням виборцям, закладам, установам, організаціям коштів або безоплатно чи на пільгових умовах товарів (крім товарів, що містять візуальні зображення назви, символіки, прапора партії, за умови, що вартість таких товарів не перевищує три відсотки розміру мінімальної заробітної плати), послуг, робіт, цінних паперів, кредитів, лотерейних білетів, інших матеріальних цінностей. Така передвиборна агітація або надання виборцям, закладам, установам, організаціям коштів або безоплатно чи на пільгових умовах товарів, послуг, робіт, цінних паперів, кредитів, лотерейних білетів, інших матеріальних цінностей, що супроводжується згадуванням назви партії чи імені кандидата, є непрямим підкупом виборців.

«Асоціація кандидата з діяльністю благодійного фонду, який допомагає громаді, безпосередньо впливає на збільшення виборчих симпатій Ірини Констанкевич та ставить у нерівні умови інших учасників виборчих перегонів», - зазначила координатор громадського спостереження Громадянської мережі ОПОРА у Волинській області Катерина Шарпата.

До слова, схожі випадки, пов'язані із вищезгаданим кандидатом, ОПОРА фіксувала  під час виборів до Верховної ради України у 2014 р.  На той час Ірина Констанкевич, як кандидат у народні депутати по виборчому окрузі № 22 та голова правління благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк», вручала грошові сертифікати успішним студентам  волинських ВНЗ.

 

Коментарі
11 Червня 2016, 16:02
"участь Ірини Констанкевич у цьому заході в якості кандидата в народні депутати та керівника благодійного фонду можна трактувати, як непрямий підкуп виборців.": згадайте ще про той стадіон який був збудований в Маневичах фондом Палиці й тоді Ми усі будемо говорити про підкуп виборців. Для Нас головне чи була проведена агітація за претендента під час вручення полісів. Якщо агітації не було то нічого й говорити про якийсь не прямий підкуп виборців. Інша справа чому до цього часу в Маневичах не було організовано "провладним" прошарком яке-небуть нагородження чи відзначення в тому числі землячкою пані Кирдою освічених Менневичан це вже інша справа поскільки якщо хтось таки приходить "чужий" у Наш дім ось тут таки Ми й репетуємо гвалт. Не потрібно боятися Нового, нехай й з іншм поглядом на життя.
11 Червня 2016, 19:14
Що ти тут зібрався трактувати, коли в законі чітко прописано що таке непрямий підкуп виборців... Чи всі тут такі дурні і наївні, що вручення тих путівок це просто збіг обставин?!, тобто приїзд Констанкевич та організація тієї вистави... В цілому позицію зрозуміло і в чию сторону вітер свище, тоді, скажіть як трактувати те, що від укропу шукають людей які за 200 грн проголосує за їхнього кандидата?
11 Червня 2016, 19:58
У вашому захисті професорки від самого чистого і прямого підкупу, який варто оформити документально, стільки ж логіки, як і у захисті від декомунізації своєї рідної вулиці Радянська. Те ж пересмикування фактів та маніпуляції. Чим відрізняється 2 кілограми традиційної гречки, яку роздавали від Черновецького у Києві, від путівки в буковий Артек.? Правильно непорівнянною сумою! То чим це не підкуп виборців, якщо кандидатка у депутати була присутня під час такої роздачі, скажемо відверто, передвиборних хабарів? Нехай би філолог роз'яснила з яких джерел наповнюється Фонд Палиці, чим він відрізняється від фонду покійного Єремеєва? Нічим, ті ж самі гроші з нафтодоларів, які й досі відхаркують кров'ю наші хлопці-вояки на Донбасі. То виходить, що змінимо одного нафтового магната на іншого кнопкодава нафтової олігархії, оскільки муситиме відпрацювати ті гроші з Фонду на путівки обдарованим дітям. НЕвже поліщуки такі примітивні, що не можуть відрізнити вставленого пластикового вікна у школі за бюджетні гроші від роздачі "безплатних" путівок в тій же системі освіти. Йдуть , як і раніше, до освітян, оскільки там агітують-підкупляють оптом шкільну "інтелігенцію". УКРОП, за який Камінь агітує ще з минулих виборів, є нібито й помаранчевим(символ першого Майдану), але гнилий помаранч має коричневий колір.
11 Червня 2016, 20:42
Ви шановний виявляється мораліст та тут намагаєтеся читати Нам усім мораль з приводу того, що кому і як. Коли пан Єремеєв перший раз був на виборах і розказував ПТУ-шнікам як він їздив до Парижу. Одразу йому після виборів відписали Маслозавод який був збудований ща за радянський час за якихось два місяці по-тому його й закрив вірніше роздерибанив. Тому думаю, що порівнювати Єремеєва та Констатевич тут навіть недоречно оскільки проффесура думається не гребе під себе лопатою знищуючи "наслідки" правління радянської влади на Поліссі приблизно так як єремеев і його гоп компанія. Для Нас сьогодні найважливішим питанням стоїть те, щоб доморощені олігархи пішли з Полісся геть оскільки Ми усі бачили їхні наслідки. Отже якщо Ви так бажаєте то з Ваших слів міняємо одного на іншого але, по-перше міняємо того який голосував два роки за Закони 16 січня на того який в Дніпрі закрив російську навалу. То у чім справа? Сьогодні ТАК.
11 Червня 2016, 21:30
Камінь, Ви явно заплутались у своїх міркуваннях. Процитую Ваш попередній коментар "Для Нас сьогодні найважливішим питанням стоїть те, щоб доморощені олігархи пішли з Полісся геть оскільки Ми усі бачили їхні наслідки", а партія укроп- не партія олігарха.? По друге, попередній коментувач вірно все зазначив на рахунок вручення путівок тощо. І по третє, як на мене, це Ви тут хочете читали мораль на рахунок укропа (Констанкевич) як супер мега кандидата. Не вводьте людей в оману...
11 Червня 2016, 23:58
Сьогодні Мені цікавить хто захистить Нас/Мене у справі децентралізації напередодні кінця 17 року. До цього часу Я/Ми відчували тільки руки компанії єремеєва які маючи свого міністра інфраструктури довів К-Каширський район до жебрацтва, кинув у вир безгрошів"я оскільки розпочинаючи вже з грабунку Маслозаводу та закінчуючи грабунком К-Каширського автодору реально перетворили К-Каширський на занедбане село. Про те що Ви тут Мені/Нам розказуєте то це казки баби Юльки яка сама є олігархом у своїй вотчині оскільки коли вона прийшла у політику з того часу намагається змінити одних на інших. Мене/Нас це не цікавить. Я/Ми бажаємо жити тут на К-Каширщині своїм життям і своїм шляхом як це було наприклад протягом майже семидесяти років - центр який мав свою вагу але Нас хочуть перегнути ось вже 23 роки підряд з часу коли єремеєв Нас пограбував. І той центр який Їх обслуговував знову хоче взяти реванш. А Ви Мені розказуєте про якогось "Беню" У Нас був свій "Беня" та якого як Нам вдастя Ми поміняємо. Про те без сили тут не обійдешся і тут правди ніде діти. Так треба. Принаймі тут на місці буде не Шевчук/комуніст педагог/організатор дозвілля за фахом, а фахівець який говорить що нам потрібні в районі робочі місця
12 Червня 2016, 02:35
А хто тут про Юльку мову веде? Хіба юлеботи та пенсіонери, які вірять, що ця стара аферистка буде їм продавати український газ за собівартістю його добування. Вона, як і Сєня про це кажуть тільки в період "опозиційного блуду", забуваючи сказати, що цей газ видобувають приватники і продають за ринковими цінами. Юля, Бєня, Сєня і різна інша довгограюча політична по...еня - одного олігархічного поля ягоди. Хто б що сьогодні не говорив, але кожні наступні вибори додаватимуть/повертатимуть до влади жопоблок колишньої влади регіоналів. Вовк тому приклад. Але він хоча б свій з діда-прадіда, якому таки добре свербіло покерувати районом не оглядаючись на походження центральної влади. Виходячи з цього, поліщукам варто обирати в трикутнику Пирожик -Вовк-Кирда. Пирожик, як не як, але представляє правий спектр політикуму і буде стримуючим фактором у лівіючому парламенті. Вовк - господарник і він зі шкури лізтиме, аби доказати землякам, що за одного битого двох небитих дають. По великому рахунку йому, політично, окрім номінальної співпраці з командою Клімчука при владі регіоналів, по суті й закинути нема чого. Хіба надмірну приватизацію, від якої він мабуть вже очистився юридично. Ну і Кирда, яка мала другий результат при Єремеєву і за неї проголосують минулі її прихильники. Всі решта, особливо укропівці, мають іти лісом, долом і далеко. Причому два перших кандидати однозначно будуть відстоювати м. К-Каширський у якості повітового міста. Кирді і укропівці треба ставити одне запитання - де буде повітовий центр? Кирда не збреше, що у Маневичах, а професорка Ірця нехай викручується...
12 Червня 2016, 13:59
Недаром Ви поставили Вовка у центрі трикутника, отже для Вас Вовк є єдиним претендентом. Але він буде депутатом як мені бути мером. У принципі він й потягся до цих вершин для того щоб якось скостити свій майбутній присуд який вже мав би бути оскільки рік вже давно минув. ТОму для нього ці вибори тільки потягнути час до 17 року, а там як бог дасть. Пирожик гідна людина але у нього немає фінансів й у принципі тієї команди яка має бути у цих випадках. Використовуючи Загальні лозунги не виграєш вибори, на жаль у цьому випадку загальні лозунги успішні тільки у тому випадку коли на вибори йде партія у загальнодержавному багатомандатному окрузі. Тому тут також йому не поталанить. Залишається ваша Кирда з Маневичами за яку звісно будуть голосувати і в тому числі адепти партії по районах. Тому для К-Каширська це небезпечно оскільки вона все буде робити для того щоб Маневиі стали повітом. Отже як не крути для Нас єдиний вихід - Констанкевич зі своїм "Укропом" та головою Обласної ради поскільки Все інше для Нас тиха, послідовна смерть. Крім того за правилами професійного маркетингу грати на полі опонента як у цьому випадку з полісами для освічених Маневвичан це звичайно небезпечно і як говорить наука безперспективно але звичайно спробувати можна. Для "Укропу" найкращий хід це робота по інших районах а надто тут в К-Каширську оскільки К-Каширський може дати найбільший відсоток. Теж саме і в Ківерцях та в Любешові, можливо в Любешові більше поскільки у Них сьогодні відсутні орієнтири. Крім того "Укропу" необхідно залучати інші партійні сили як ото УНП які в К-Каширську та в Ківерцях предсталяють необхідні для Них сили інакше сила вітру у свій час змете і ЇХ.
12 Червня 2016, 14:42
З ким не говорив, ніхто не буде голосувати за гостролерів. Нічого позитивного не чув і за укроп. На виборах 2014, неодноразово ходив на зустрічі з кандидатами, слухав, що обіцяли... На виборах до місцевих рад голосував за укроп, але зараз сильно розчарувався у політичній силі. Промоніторивши всіх кандидатів, які зареєстровані на сьогоднішній день, буду голосувати за Кирду, як на мене єдиний кандидат, який буде відстоювати наші інтереси. І хоча думаю вплинути на розміщення повіту не зможе( шкода), але хоть буде лобіювати інтереси громади, а не бізнес груп олігархів.
12 Червня 2016, 15:29
Розумію Ваше прагнення хоч що небуть позитивне сказати за Кирду але на превеликий жаль тут взагалі нічого сказати. Кожний діє зі свого боку переважно у відповідності з отриманою освітою та отриманим життєвим досвідом, наприклад як Вам таке відстоювання інтересів своїх виборців:&quot;Кандидат в народні депутати України Людмила Кирда проспонсорувала закупівлю книг для Маневицької центральної районної бібліотеки. Спостерігач Громадянської мережі ОПОРА зафіксував, коли Людмила Кирда вручала конверт з грошима директору Маневицької центральної районної бібліотеки Галині Халик. Це відбулося 29 вересня в приміщенні Маневицького районного будинку культури під час урочистостей з нагоди всеукраїнського Дня бібліотек та ювілею Маневицької центральної районної бібліотеки.&quot; https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&amp;v=MTqeDuo4eTA&quot;. <br/>ТОму людина яка у своєму свідомому житті переважно перебуваючи на посаді бібліотекаря )))))), говорить про якийсь підкуп виборців з боку опонентів тут же буквально у цей час дає конверт з грошима. Це просто неадекватна поведінка шанованої тому знаєте як говорять хто на що вчився.
12 Червня 2016, 16:41
Згадав коли баба молода була. Що скажеш у виправдання укропу, коли ті пропонують по 200 гривень за голос Констанкевич? Чи це знову здогатки когось? Скажу відверто, проаналізував попередні коментарі &quot; Камінь&quot; і прийшов до висновку, що не має сенсу спорити з проплаченим від укропу особою.
12 Червня 2016, 16:42
ТО вже бігти за грошима? )))))))))).
12 Червня 2016, 20:21
Шановний земляче Камінь, ви кажете &quot;Пирожик гідна людина але у нього немає фінансів й у принципі тієї команди яка має бути у цих випадках.&quot; Тепер мені зрозуміло чому Єремеєв кілька скликань поспіль обирався на цьому окрузі - у нього були й фінанси і команда Шевчука, яка їх трохи відривала від себе і розсівала поміж виборцями та відповідний електорат, що цього всього чекає. Укропівці також мають олігархічні &quot;фінанси&quot; та команду, у т.ч. і адміністративну. Тому голосуйте особисто за УКРОП, який таки засіяв на вулиці Радянській та поблизу неї понад річкою Цир, але не морочіть людям голову. Бо, якщо я написав у трикутнику Пирожик-Вовк-Кирда, то Вовк не у центрі, а рівновіддалений від інших, любі вони мені чині. Такі реалії. Поліщуки хоч би раз проголосували не за гроші олігархів, не за пластикові вікна, не за морозиво взимку і не за безплатні путівки в квазіАртек, а за ДЕРЖАВУ, яку представлятимуть кандидати -державники, у даному конкретному випадку пан Пирожик, якій не боїться сказати правду у вічі владі. То хоча б мали чисту совість перед своїми дітьми. Бо ж колись не скажеш дітям, що живемо, дитино, хріново тому, що ми з мамою завжди голосували, як не за 200 грн. то за вікно чи путівку в табір. А за свою державу, якось не здогадувались.... Тому і думайте, панове! Вовк виплив не тому, що я йому симпатизую, він - єдиний місцевий чолов'яга з досвідом (нехай і не найкращого політично) господарювання і дбатиме за своїх земляків. А Кирда - учасниця минулих перегонів, член Батьківщини з обновленим рейтингом через Савченко, яка тягнутиме ковдру в бурштиновий центр Маневичі. Решта, окрім олігархічної професорки, я не розглядаю, позаяк це технічні кандидати для представництва своїх людей в комісіях! Одним словом - вибір вузький, як не крути!
12 Червня 2016, 21:05
Симпатизую панові Пирожику та його політичній силі але сьогодні для К-Каширська приходить єдиний момент в особі &quot;Укроп&quot; коли для Нас можливо тільки одне відбитися від Маневицького політцентру раз і назважди оскільки інше для Нас смерті подібне. Ще раз говоримо - вибори проміжні і ті кілька п&quot;ять-сім депутатів нічого не дадуть в парламенті з огляду на демократичний розворот але для Нас К-Каширців це будуть останні вибори з якими Ми можемо щось для себе вдіяти оскільки Маневичі будуть вже забуті. Тим більше Констанкевич сильний претендент тільки з ЇЇ подачі Ми бачимо як реорганізується Луцьк, Луцьк стає європейським шкода що ЇЇ у свій час там не почули. Шановні людина з академічною освітою, доцент завкафедри української мови, це Вам не Свободівська білявка хоча проти НЕї я особисто нічого не маю але упускати такий шанс Нам не можна. Але Вам усім хочеться щоб був господарник та бігав за Вас по усіх інстанціях та добивався Ваших прав як бігає Кирда? Свої права Ви повинні самі добиватися. Нам потрібний державник яка залишиться в політиці на довгі роки та яка, якщо повезе гідна бути навіть в уряді. Тому такий шанс Нам упускати не можна. Але хто така Кирда? Вибачте на слові але Кирда є простолюдинкою (слова Тимошенко) яка начиталася літератури у своїй бібліотеці, не продаються (слова Тмошенко) і тепер шманає своїм бюстом вперед до перемоги. Такий претендент дійсно по - Маневицьки але тільки не для К-Каширська.
12 Червня 2016, 21:52
Ваша укропівська дама можливо і буде відстоювати повіт у Камені, не виключено, що й Палиця цього буде домагатися. Але нам не потрібен номінальний повіт ні у Камені, ні навіть на вулиці Радянській у цьому місті, якщо відбудеться реінкарнація олігархії в особі її представника в області. Невже ви цього не бачите, навіть повіт у Камені це також таке образне величезне пластикове вікно, через яке до влади пролізуть олігархи! Скільки можна наступати на одні і ті ж граблі поліщукам. Констанкевич = Фонд Палиці = Гроші місцевого олігарха, філії Коломойського! Тому й від БПП нема гідного кандидата, оскільки влада злила цей округ для боротьби між Беньою і Юлею! Це ж, курча його маму, як кажуть поляки, треба мислити так примітивно, аби писати: &quot; Тим більше Констанкевич сильний претендент тільки з ЇЇ подачі Ми бачимо як реорганізується Луцьк, Луцьк стає європейським шкода що ЇЇ у свій час там не почули.&quot; &quot;Цо ма пєрнік до вітрака?&quot; - процитуємо ще раз тих же поляків. Що має спільного пердун до вітряка? Те ж і Констанкевич до розвитку Луцька! Не смішіть своїх і чужих капців, як любите часом повторювати. Поліщуки не такі дурні, аби слухати одинокого &quot;несостоявшегося укропівця&quot; з вулиці Радянської, який закостенів у 80-х роках минулого століття...
12 Червня 2016, 23:47
Чим вам ця дама не вгодила? Тим, що вона укропівська, тобто не з ваших? Ну то не голосуйте за неї, А ще краще не приймайте подачок від кандидатів. І не бігайте ви за кандидатами. Якщо їм захочеться когось підкупити, то підкуплять, бо не бракує бажаючих продатись. Ловіть не тих, хто купує, а тих, хто продається.
13 Червня 2016, 02:04
Ця вчена дама мені не перейшла дорогу. Я до неї, як до людини, науковця, освітянина не маю жодних застережень, оскільки ці її чесноти, якщо чесно, мені й не дуже цікаві. А от як до політика, яка береться ощасливити поліщуків мого краю, вивести їх із того політичного болота, котре вони місять вже більше 20 років, у мене є запитання. Скажімо, чи вона особисто розуміє, які сили в парламенті вона збирається підтримувати під брендом УКРОП? Чи гроші Корбана, за які поспіхом створювалася партія, аби спасти його особисто від правосуддя, є достатньо чистими від олігархічної структури, пов'язаної з імперією Коломойського? Яка роль і функція волинського філолога у наповненні Фонду імені Палиціі на посаді заступника Голови Правління? І, нарешті, чому її не підтримали виборці Луцька, котрі знають її близько та безпосередньо? Не я її шукав по Луцьку, а вона прийшла до громади моїх земляків, котрі мають право розмірковувати над чеснотами мессії...Ну, і на завершення щодо відловлювання не продавців, а покупців. В нормальних суспільствах акцент на боротьбі з наркоманією, у нашому випадку - політичною, роблять на наркобаронів, а з політичними наркоманами, зазвичай, також поводяться жорстко і принципово. Сподіваюся, що свободівцям району і області вистачить кепели, аби зловити за руку розповсюджувачів та любителів цього зла. Найперше варто розібратися і задокументувати роздавання печеньок у вигляді безкоштовних путівок в Буковель. Ось такі пироги, Карл!
13 Червня 2016, 02:48
&quot;Але нам не потрібен номінальний повіт ні у Камені, ні навіть на вулиці Радянській у цьому місті,&quot;: шановний пишучи отак Ви ще й говорите про те, що Я з Камінь-Каширська. Дуже сумніваюся у цьому поскільки ніхто сьогодні не говорить про якийсь Вже повіт з високорозвинутою економікою та соціальними відносинами. Ви очевидно далекі від Нашого сьогодення. Сьогодні дай боже для Нас саме Номінальний повіт, принаймі хоч би на папері оскільки за 23 чи менше років єремеєв і його гопкомпанія з Маневицького політцентру так Нас задовбали що вже дійсно немає нікого хто б тут у Нас казав би яке більш-менш гідне слово, тому Ми вимушені наймати зі сторони це дійсно так. Дайте Нам номінальий повіт, а там Ми розберемося кого поставити, можливо навіть того самого й Вовка але це буде Наший повіт якому слава богу більш як сімдесят років у тому числі й за радянської влади. Як би Ви бачили скільки біля тієї вул. Радянської перевалено було каміння на дороги К-Каширщини, Любешівщини та Ратнівщини і скільки худоби, овочів було перевалено через нашу вузлову станцію у той же самий час за який говорять - радянським то Ви мали б повагу то історії Цих людей і повагу до їхньої праці та до їхньої вулиці яка називається Радянська, 1 травня і так далі які ще живуть та порпаються за містом. Крім того тим більше шановний К-Каширський воліє бачити людину освічену через те, що сам К-Каширський освічений був до цього і ним буде після цього. Таких як Кирда Ми бачили й знаємо. Боротися за свої права МИ вміємо і без Кирди тим більше ще й у Нас адвокатів на квадратний метр більше як бувших заступників та голів РДА в Маневичах. Для Нас це не проблема. Нам потрібен вищий рівень. Тим більше шановний чому Тимошенко не приїхала в К-Каширський у свій час з Кирдою? Відповім через те, що у К-Каширська своя логіка і Ви до неї очевидно діла не маєте. Ви чужий.
13 Червня 2016, 12:54
Аби я не бачив скільки добра пройшло через каміньську та любешіську рампи, не знав проблем свого міста і не хотів для нього повернення заслуженого права і звання - центру північного волинського Полісся, то нахріна я би тратив свій час та емоції тут на сайті? Скажу більше, свого часу Камінь був обраний таким центром не з чиєїсь примхи, це найпівнічніша точка у системі пінських боліт, яка дозволяла тягнути сюди залізницю. Саме тут були логістичні центри і перевалочні пункти з обслуговування сусідніх районів, враховуючи стратегічне значення території. Пані Кирда, аби претендувати на лідерство серед каміньчуків нехай для початку наведе елементарний порядок на маневиччині. Це тільки вона через дешевий популізм захищала бурштинокопачів, які плюндрують природу, що це ж Богом дане людям і не смійте їм забороняти цей промисел. Маневичани через захланність ворогують межи собою селами, не пускають в ліс за грибами-ягодами сусідів... Хочете такого ж у Камені? Тоді голосуйте за Кирду, а це означає за Юлю, яка вже майже 20 років дурить людей, оскільки була одним із перших олігархів зі своїми ЄЕСистемами, а правильніше - газовими схемами. Я за неї згадав у тому трикутнику лишень через те, що вона реально набере вагому частку голосів. А місто Камінь рано чи пізно буде центром, його лишили цього звання через те, що він одним з перших на Поліссі звалив пам'ятник Леніну, розвивав демократію тощо. Тому пробують адміністративно приструнити. Ну і ментально. Порівняйте рівень Кристецького і нинішнього попа. Опираються при цьому на тих у кого є ностальгія за молодістю і вагонами на рампі....
13 Червня 2016, 14:26
Панове. Ви так не впевнені в собі і своєму житті, що хочете неодмінно жити в центрі, най повітовому. Та не врятує це вас від ваших проблем, бо ці проблеми сидять в вас самих. Ці проблеми навіть ліками не подолати, тільки самоусвідомлення та адекватна самооцінка можуть цій біді допомогти. Через цю біду ви палко когось любите, але не тому, що любите, а тому, щоб пояснити чому інших не любите. Сьогодні вигідно любити &quot;Свободу&quot; і свободівців, бо цей політичний товар зійшов до рівня секондхенду. Хто тільки ці шати не носив. УКРОП теж не в сезоні, можна продавати зі знижкою, але ще не секондхенд. Це нормально, бо в політиці треба весь час ворушитись, а не воскресати під час виборчої кампанії. Тому УКРОП має шанс не пройти до ВРУ. Але якщо ви самі безпосередньо не берете участь у виборах, тобто є простими виборцями, то цікавтесь виборцями, а не кандидатами, якщо хочете чесних виборів. Не влаштовуйте ґвалт подібно старій діві, яка дуже хоче бути поміченою, але так, що цього ніхто не бачив.
13 Червня 2016, 17:10
Ваше твердження &quot;Але якщо ви самі безпосередньо не берете участь у виборах, тобто є простими виборцями, то цікавтесь виборцями, а не кандидатами, якщо хочете чесних виборів. &quot; протирічить самій логіці виборів, воно, якби висловилась професорка філології, є амбівалентним. Це ж виходить, що виборців треба припасовувати під кандидатів у депутати? Виборці є такі, як є. А от кандидатів можна тасувати, як засмальцьовану колоду, оскільки самих кнопкодавів хоч часу від часу змінюють, але держателі, власники фінансово-олігархічних груп незмінні. А за виборців не сушіть собі голови, вони поволі прозрівають, якщо їм голови не баламутять проплачені тролі, і розуміють, що єремеєвським морозивом їх уже не спокусити. І з під ПАЛИЦІ вже голосувати не будуть. Якщо вести конкретну мову про повітовий центр, то кандидати мали б з громадою обговорити наступні документи: 1) Перспективний план формування територій громад Волинської області , схвалений рішенням обласної ради від 26.06.2015 № 35/10 та ЗАТВЕРДЖЕНИЙ розпорядженням Кабінету Міністрів України від 23.09.2015 № 993-р,; та 2) Методику формування спроможних територіальних громад, затверджену постановою Кабінету Міністрів України від 08.04.2015 №214. Це була б розмова по суті, а не бла-бла-бла по - каміньськи...
13 Червня 2016, 19:11
А для чого обговорювати схвалене? Не подобається - запропонуйте краще. Напишіть статтю, зверніться до обласного керівництва або навіть до державного. Чого про це потайки, через псевдо? Щодо амбівалентності, то це з термінології психіатрів та психологів, а не філологів. Якщо ви когось підозрюєте у порушенні чинного законодавства і маєте з цього приводу задокументовані факти, то звертайтесь до правоохоронних органів. Якщо вам не подобається УКРОП, то не голосуйте за нього, зберіть команду антиУКРОПівців, ходить по селам і переконуйте виборців за УКРОП не голосувати. Якщо ви мало авторитетна або мало відома особа, то принаймні переконуйте народ не брати подачки від кандидатів, прийти на дільниці і виконати свій громадянський обов'язок. Про це йшлося вище, а не про амбівалентність.
13 Червня 2016, 22:43
Я в шоці від прочитаних коментарів, зробив висновок, що в коментарях переписується дві людини це прихильник свободи та укропу. Люди схаменіться скільки бруду, ненависті, жовчі. жах... Вибори пройдуть, вони не на вічно і життя далі продовжується. Кожен думає, що він і його кандидат самий самий, спустіться з небес, відкрийте очі.
13 Червня 2016, 23:15
В стані шоку не варто щось писати і говорити. Переписуються не дві люди, а трохи більше, але це не головне. Якщо ви уважно перечитали написане, то побачите протистояння двох способів оцінювання ситуації. Одна сторона протиставляє себе представниці УКРОПУ, протиставляє, як вміє. Так думає переважна кількість. А опонент пропонує так само критично подивитись на інших кандидатів. Нормальна дискусія.
14 Червня 2016, 00:47
Сьогодні політична ситуація поки на боці К-Каширська. Обласна рада дійсно поки що проголосувала за перспективний план у котрому К-Каширський тільки рекомендується як центр об&quot;єднаного району, ось так за законодавством. Але шановні Ви подивіться на склад Волинської обласної ради на жаль цей склад може бути не тривким оскільки складається з багатьох політичних сил які у свою чергу можуть емігрувати. Тому якщо Ми оберемо для себе депутата з цього складу, а надто або &quot;Укроп&quot; або &quot; Свобода&quot; то повіт може бути наший. Тим більше рішення було тільки по перспективному плану але по-переду має бути по об&quot;єднанню районів в один центр і це рішення має бути проголосовано в Обласній раді, а потім ще у Верховній тому ще все попереду. Ось так
14 Червня 2016, 14:33
Ви про повіт чи про район? Це різні речі.
15 Червня 2016, 19:22
На початку в процесі децентралізації було слово Повіт. Потім вже прийняли в законодавчому полі таке словосполучення як об&quot;єданий район або просто район то біш район який об&quot;єднувався з іншими. Останнє що було це рішення Обласної ради про чотири чи п&quot;ять перспективних об&quot;єднаних районів в Області у тому числі й К-Каширького. Але на цьому поки все. Але як бачимо у процесі повзучої децентралізації К-Каширський скидають на дно. З чим це пов&quot;язано, а із тим що наприклад Місцева прокуратура відійшла в Маневичі. Податкова так як і дежстатистика відійшла до Ковеля. Дорожній відділ відійшов в Рожище хоча у принципі мав відійти теж до Ковеля. Але дещо ще залишається тому у Нас є шанси. Якщо у Нас буде свій депутат то процес децентралізації піде по нашому руслу.
16 Червня 2016, 23:26
Повний бред, ніколи не сворять повіти. Бо кожен хоче бути в центрі уваги. Чим поганий Любешів, як вам не повіт?
10 Лютого 2018, 00:26
Напишіть адресу у камінь-каширську де знаходиться ваш фонд.
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром