Камінь-каширські волейболісти-держслужбовці посіли ІІІ місце на обласних змаганнях

11 Червня 2016, 16:56
1426 Джерело: центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»

У Володимирі-Волинському стартувала дев’ята спартакіада серед державних службовців усіх районних та обласних структур.

Урочисте відкриття 9 обласної спартакіади «Здоров’я» серед державних службовців відбулось на базі спортивного комплексу Володимир-Волинського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» 9 червня 2016 року. Про це повідомили у прес-службі «Спорт для всіх», пише ІА Волинські новини.

До Володимира-Волинського прибули команди-учасниці першої групи – районні державні адміністрації та їхні структурні підрозділи, територіальні підрозділи міністерств, інших центральних органів виконавчої влади районного рівня.

Всього у заході взяло участь 200 держслужбовців. Програма обласної спартакіади включає змагання з 5 видів: волейбол, шашки, шахи, міні-футбол та настільний теніс. Також під час спартакіади відбулася всеукраїнська акція з протидії шкідливим звичкам «Червона карта». В особистому заліку згідно з підсумками результатів

У змаганнях з футзалу переможцями стала команда Маневицької РДА, друге місце у команди Горохівської РДА, третє – у команди Шацької РДА.

У змаганнях з волейболу перемогла команда Ковельської РДА, срібло виборола команда Луцької РДА, і замкнула трійку призерів команда Камінь-Каширської РДА.

У загальнокомандному заліку згідно з підсумками результатів у змаганнях за видами спорту призові місця спартакіади розподілились наступним чином:

І місце – команда Маневицької райдержадміністрації

ІІ місце – команда Ковельської райдержадміністрації

ІІІ місце - команда Горохівської райдержадміністрації.








 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024