Як у районі відзначатимуть 20-у річницю Конституції України

14 Червня 2016, 09:16
1607 Джерело: meria.sumy.ua

Камінь-Каширський відсвяткує 20-у річницю Конституції України урочистими зборами, патріотичним концертом та змаганнями.

Про це йдеться у розпорядженням голови районної державної адміністрації.

Згідно з документом населені пункти районну повинні прибирати та святково оформити вулиці з використанням державної символіки.

Крім того, камінь-каширцям слід очікувати святкового концерту за участю представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, духовенства, політичних партій та громадських організацій, громадськості районного центру.

Урочистості з нагоди 20-ї річниці Конституції України пройдуть 23 червня в актовій залі районної ради та райдержадміністрації.

Також до святкувань долучать бібліотеки району: їх зобов’язали організувати книжкові виставки та тематичні полиці. У районному народному краєзнавчому музеї можна буде переглянути експозицію-виставку з історії Конституції України.

Крім того, серед учнівської та студентської молоді проведуть спортивні змагання із різних видів спорту.

Напередодні Дня Конституції в районі планують організувати сільськогосподарські ярмарки. 

Коментарі
14 Червня 2016, 14:02
Там у комп'ютерному файлі райдержадміністрації з "Планом святкування N- ї річниці Конституції" , який підготували ще років 5-6 тому, взявши за основу ще радянський сценарій, пасувало б добавити пунктик, наприклад: "Запросити на урочистості з нагоди 20-ї річниці Конституції України учасників АТО, волонтерів та інших активістів Революції гідності, які стали на захист української держави, її цілісності та недоторканності в зоні бойових дій ОРДЛО"! Можливо - виділити матеріальну допомогу сім'ям, які втратили своїх рідних в боях на Лугандонії тощо. А співи і танці на сцені, як це робилось десятиліттями, можливо й потрібні, але це працює тільки на владу та й то часами зі знаком "мінус"...
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024